İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu Kızılay'da Süren Vatan ve Demokrasi Nöbetinde Kavurma İkram Etti 06 Ağustos 2016

Et ve Süt Kurumu, 15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan demokrasi ve vatan nöbetindeki halka, Ankara Kızılay Meydanında yaklaşık on bin kişilik kavurma ikram etti.

ESK Genel Müdürü Mehmet Ünal Yılmaz,  bizim aziz milletimiz, 15 temmuz akşamından itibaren sokaklarda meydanlarda demokrasi ve vatan nöbetlerine katılarak vatanına ve demokrasisine sahip çıkıyor. her türlü ihanete ve üzerinde kurulmak istenen vesayet girişimlerine karşı demokratik bir duruş sergiliyor. Milletimizle gurur duyuyoruz. Et ve Süt Kurumu olarak  organizasyonumuza katkılarından dolayı TMO Genel Müdürlüğüne, Et ve Süt  Kurumu Mağazalar  Derneğimize ve tüm emeği geçen Kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.”  dedi.

Geç saatlere kadar süren ikram programında GTHB Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, TMO Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği  Genel Müdürü Ayhan Karayama, Tarım Reformu Genel Müdür Vekili Metin Türker, TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan, Strateji Geliştirme Başkanı Kerim Üstün, Ankara Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bülent Korkmaz, TOÇ BİRSEN Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Öztürk, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda bürokrat katıldı.