İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Güney Kariyer Fuarı GÜNKAF Isparta'da Düzenlendi

21 Mart 2022

Kamu ve özel sektör kurumlarını genç yeteneklerle buluşturan “Güney Kariyer Fuarı (GÜNKAF)”, 18 Mart Cuma günü Isparta’da düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen fuarda 250’yi aşkın kamu ve özel sektör kurumu 40 bine yakın genç ile bir araya geldi.

Et ve Süt Kurumu Denizli Kombinasının stant açarak katılım sağladığı fuarda  binlerce öğrenci, gelecek planları ve staj başvuruları için Denizli Kombina Müdürü Alper Durmuş ve kurum yetkililerinden bilgi aldı.
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda Isparta, Burdur, Antalya, Afyonkarahisar, Karaman ve Konya illerinden 16 üniversitenin paydaşlığında hazırlanan ve Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen fuara, 250’yi aşkın kamu ve özel sektör kurumu ile 40 bine yakın öğrenci katıldı.

ESK Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık’ın da ziyaret ettiği fuarın açılış töreninde ilk olarak SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı konuştu. Isparta’nın ve bölgenin en büyük fuarları arasında yer alan Güney Kariyer Fuarı’na ev sahipliği yapmaktan ve binlerce genç yeteneği sektörle buluşturmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Prof. Dr. Çarıkçı, “16 üniversitenin paydaşlığında hazırlanan GÜNKAF, çok büyük bir kariyer fuarı. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi başta olmak üzere GÜNKAF’ın düzenlenmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlerin özel ve kamu alanında hizmet veren kuruluşlarla buluşarak kariyerlerine yön verecekleri GÜNKAF’ın çok önemli ve nadir organizasyonlardan biri olduğunu belirten Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ise hem öğrenciler hem de firmalar için büyük önem arz eden bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını söyledi. Vali Seymenoğlu konuşmasında şunları söyledi: “16 üniversitenin katıldığı, sektörde çalışmak istediğiniz önde gelen firmalar sizinle. Hayallerinize ulaşabileceğiniz, iş fırsatlarını yakalayabileceğiniz bu iki günü iyi değerlendirin.”