RSS
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Toç Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk’ü ziyaret etti.
Beraberinde Genel Müdür Yardımcılarımız İbrahim Sarıtosun, Ahmet Kalkan ve İnsan Kaynakları Daire Başkanımız Fatih Doğan ile birlikte 3 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, sendika ve Kurum faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı, ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan başkanlığında düzenlendi.
Genel Müdürlük toplantı salonunda 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sarıtosun, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, ilgili daire başkanları ve kombina müdürleri bir araya geldi. [Devamı]
Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ ve Şube Başkan Yardımcısı İlhan Öztürk 20 Eylül 2023 tarihinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan'ı ziyaret etti.
ESK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sendikal talepler ve sektör çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, 29 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Erzincan temasları kapsamında ilk olarak Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti.
Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ve Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, beraberindeki heyetle, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ESK’nın Erzincan ve hinterlandında gerçekleştirdiği faaliyetler istişare edildi. Genel Müdür Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Sarıtosun’un da eşlik ettiği ziyarette, Erzincan bölge hayvancılığı faaliyetleri değerlendirildi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürlüğünde üretilen Et ve Balık Kurumu markalı Pasin Izgara Köfte, Türk Patent ve Marka Kurumundan “Marka Tescil Belgesi” aldı. Şarküteri ürünleri ile adından söz ettiren ve köfte üretimine başlayan Erzurum Kombina Müdürlüğü, Et ve Süt Kurumu ürün yelpazesine yenisini ekledi. Kuzu-koyun etinden oluşan, zengin baharat çeşitlerini içinde barındıran ve dondurularak satışa sunulan Pasin Izgara Köfte, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. ESK Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever yaptığı açıklamada, “Genel Müdürlüğümüz Alım Üretim Daire Başkanlığı ortak çalışması ile Erzurum Kombinamız tesislerinde üretime başladığımız ve adını Erzurum'umuzun Pasinler ilçesinden alan yeni ürünümüz Pasin Izgara Köfte, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. Yepyeni bi... [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 3 Ağustos 2023 tarihinde Genel Müdürlük toplantı salonunda Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ESK Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Sarıtosun ve Ahmet Kalkan'ın katılımı ile düzenlenen Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısına, birim amirleri ve ilgili şube müdürleri katıldı. Mevcut stratejik planlamalar hakkında durum değerlendirmesi yapılan toplantıda, Et ve Süt Kurumu 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları ile ilgili görüş ve öneriler ele alındı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Yozgat Et ve Süt Tesislerinde incelemelerde bulundu.
Tesislerin üretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Genel Müdürümüz, Et Kombinası Müdürü Harun Pehluvan ve Süt İşletme Müdürü Akif Başol’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. [Devamı]
"Et ve Süt Sektörü Çalıştayı" sektör paydaşlarının geniş katılımı ile gerçekleştirildi.
Et ve Süt Kurumu ev sahipliğinde 7-9 Temmuz tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen çalıştayda, et ve süt sektörünün mevcut durumu değerlendirildi, sektörün geleceği ve izlenecek politikalar ile ilgili katılımcıların görüş ve önerileri alındı. [Devamı]
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Genel Müdür Yardımcılarımız İbrahim Sarıtosun ve Ahmet Kalkan ile değerlendirme toplantısı düzenleyen Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Kurum faaliyetlerimiz ile ilgili brifing aldı. [Devamı]
Gündem
Genel Müdürümüzden Toç Bir-Sen'e Ziyaret 03 Ekim 2023

ESK Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi 26 Eylül 2023

Öz Gıda İş Sendikasından Genel Müdürümüze Ziyaret 21 Eylül 2023

KAMUOYU AÇIKLAMASI 15 Eylül 2023
Kırmızı et piyasasının regülasyonu çalışmalarımız kapsamında, Ticaret Bakanlığı’ndan 2023 yılı sonuna kadar alınmış bir küçükbaş karkas eti ihracat yetkisi olmakla beraber, piyasa fiyatlarında müdahale gerektirecek bir durum oluşmadığı için ihracat yetkisi kullanılmayacaktır. Piyasa fiyatları yakından takip edilmekte olup, hem üreticiyi hem tüketiciyi gözetecek uygulamalara bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edilecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü [Devamı]Erzincan'da Sektör Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi 29 Ağustos 2023

Pasin Izgara Köfte “Marka Tescil Belgesi” Aldı 04 Ağustos 2023

ESK Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi 03 Ağustos 2023

Genel Müdürümüz Yozgat Et ve Süt Tesislerinde İncelemelerde Bulundu 01 Ağustos 2023

ET VE SÜT SEKTÖRÜ POLİTİKALAR VE GELECEK VİZYONU ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ 10 Temmuz 2023

Sayın Bakan Yardımcımız Dr. Ahmet Bağcı Et ve Süt Kurumunu Ziyaret Etti 05 Temmuz 2023
