RSS
2016 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı tarafından Kombinalarımızda görev yapan veteriner hekim ve teknik personele “TS EN ISO 9001 Temel Eğitimi” düzenlendi.
Sakarya Et Kombinası Müdürlüğünde 08-12 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen eğitim programında; Türk Standartları Enstitüsü tarafından TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi ve TS EN ISO 9001 İç Tetkik Eğitim konuları verildi. [Devamı]
2016 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında Et ve Süt Kurumu Teftiş Kurulu Başkanlığı personeline yönelik olarak “Kurumsal Kültür ve Etik Değerler Kişisel İletişim ve Motivasyon” eğitimi düzenlendi.
08-12 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen eğitim programında Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİ) tarafından Kamusal Yaşamda Protokol Kuralları, Yönetimde Protokol, Kamuda Karar Alma Süreci, Kriz Yönetimi/Afet ve Acil Durum Yönetimi, İdarenin Yargısal Denetimi, Kamu Zararı, Stratejik Yönetim ve Planlama, Beden Dili, Yönetimde Teftiş ve Soruşturma konuları yer aldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu, Erzincan' da bulunan tavuk yetiştiricileri için bilgilendirme toplantısı düzenledi.
Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Osman Uzun, Erzincan Vali Yardımcısı Dede Musa Baştürk, Erzincan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, Erzurum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar, Erzincan TKDK İl Koordinatörü Metin Bektaş, Erzurum Et Kombinası Müdürü İsmail Atasever, MÜSİAD Başkanı Murat Yurt, Erzincan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Yapınca, Erzincan Tavuk Yetiştiricileri Birliği ve üreticiler katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personelinin katılımıyla, 2015-2019 yıllarına ait Stratejik Plan çerçevesinde “Stratejik Plan ile Öz Değerlendirme ve Eylem Planı İzleme, Değerlendirme ve Raporlama Eğitimi ve Hazırlama Çalıştayı” düzenlendi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı ve Öz Gıda İş Sendikası Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Bursa’da düzenlendi.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral’in katıldığı toplantıda, kurumsal faaliyetler ve sendika temsilcilerinin talepleri değerlendirildi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Kombina Müdürlüklerinde görev yapan Mali İşler ve Muhasebe birimleri personeline yönelik hizmet içi eğitimi düzenlendi.
05-06 Aralık 2015 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen eğitim programında Daire Başkanı Gürbüz Hakverdioğlu hesap planı, yatırım ve demirbaş işlemleri ile yılsonu muhasebe kayıtları konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. [Devamı]
Türkiye'nin ilk ve tek canlı hayvan fuarı özelliğini taşıyan Anadolu EXPO 2'nci Canlı Hayvan Fuarı ile 3. Ulusal Süt Zirvesi, 05-08 Kasım tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlendi.
Tarım ve hayvancılık sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının katıldığı 3. Ulusal Süt Zirvesinde, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral’e “Hayvancılığa Katkı Sağlayanlar” ödülü verildi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Kombina Müdürlüklerinde görev yapan İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme birimi personeline yönelik hizmet içi eğitimi düzenlendi.
05-06 Kasım 2015 tarihlerinde Mersin’de gerçekleştirilen eğitim programında Daire Başkanı Dr. Cemal Çalık, Et ve Süt Kurumu 2015-2019 stratejik planı, imzalanan 01.04.2015-31.03.2017 yürürlük süreli Toplu İş Sözleşmesi ve Kamu görevlileri 2016-2017 yılı Toplu Sözleşmesi ile diğer değişen mevzuatlar hakkında bilgi verdi. [Devamı]
İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Dairesi Başkanlığınca Et ve Süt Kurumu mağaza çalışanlarına yönelik olarak “Etkili İletişim Kurma Becerileri” konulu eğitim semineri düzenlendi.
26-27 Ekim 2015 tarihleri arasında Sincan Et Sanayi İşletmesi ve Tavuk Kombinası Müdürlüğünde düzenlenen ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Yaman’ın eğitimci olarak katıldığı seminerde etkili iletişim teknikleri beden dili, takım çalışması ve halkla ilişkiler konuları anlatıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sivas Et Entegre Tesisleri devir teslim törenine sektör temsilcileri büyük ilgi gösterdi. Törene katılan Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği başta olmak üzere çok sayıda üretici birliği, Sivas Et Entegre Tesislerinin Et ve Süt Kurumuna devredilerek Sivas’a ve bölgesine kazandırılması sevincine ortak oldu. [Devamı]
Gündem
TS EN ISO 9001 Temel Eğitimi Düzenlendi 14 Şubat 2016

Kurumsal Kültür ve Etik Değerler Kişisel İletişim ve Motivasyon Eğitimi Düzenlendi 14 Şubat 2016

Et ve Süt Kurumu, Erzincan’da Üreticileri Bilgilendirdi 28 Ocak 2016

Stratejik Plan Çalıştayı Antalya’da Düzenlendi 27 Ocak 2016

Kurum Koordinasyon ve Öz Gıda İş Sendikası Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Bursa'da Düzenlendi 03 Ocak 2016

ESK Mali İşler ve Muhasebe Birimleri Hizmet İçi Eğitim Semineri Düzenlendi 07 Aralık 2015

Et ve Süt Kurumuna “Hayvancılığa Katkı Ödülü” 09 Kasım 2015

Et ve Süt Kurumu İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Eğitimi Düzenlendi 09 Kasım 2015

Etkili İletişim Kurma Becerileri Eğitim Semineri Tamamlandı 30 Ekim 2015

Et ve Süt Kurumuna Sektör Temsilcilerinden Tam Destek 23 Ekim 2015
