İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

“Milli İrademize Yöneltilen Hain Darbe Teşebbüsünü Lanetliyoruz!” 16 Temmuz 2016

Ülkemiz demokrasisine ve milli irademize karşı yapılan hain darbe teşebbüsünü lanetliyoruz.

Millete ve iradesine yapılan bu hain kalkışma milletimizin feraseti ve devletimizin dik duruşuyla verdiği büyük bir mücadele sonucu amacına ulaşamadan engellenmiştir.

Milletin üzerinde vesayet kurulmasını asla kabul etmiyoruz.

Türkiye'nin birliğine, bütünlüğüne ve kardeşliğine zarar veren her türlü tehdidin ve kalkışmanın karşısında durmaya ve her zaman milli iradenin yanında yer almaya devam edeceğiz.

Türkiye, bu menfur olaylar karşısında gösterdiği demokratik duruşla, toplumsal gücünü tüm dünyaya bir kez daha göstermiş, bu kalleş girişim milletimizden gereken cevabı almıştır.

Başta aziz milletimiz ile Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, demokrasiden ve millet iradesinden yana tavır koyan, iktidarı ve muhalefeti ile en zor şartlarda Millet iradesinin tecelligahı olan TBMM’nin açık tutulmasında irade gösteren siyasi partilere, bütün Milletvekillerimize ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için canını ortaya koyan tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımızı arz eder,  şehitlerimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dileriz.

Milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak üzere bu gece ve sonrasında da meydanlarda olacağız.

     Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü