İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Trakya Kariyer Fuarında Et ve Süt Kurumuna Yoğun İlgi

04 Mart 2020

Trakya Kariyer Fuarında Et ve Süt Kurumuna Yoğun İlgi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteğiyle organize edilen "Yetenek Her Yerde" kariyer fuarlarının ilki Trakya Üniversitesinin ev sahipliğinde Edirne’de düzenlendi.

Kamu ve özel sektörden pek çok kurum ve kuruluşun destek verdiği fuara 20 bin öğrenci katıldı,  fuarda 295 firma ve kurum öğrencilerle buluştu.

Fuarda  iki gün boyunca çok sayıda davetli ve binlerce öğrenci standımızı ziyaret etti.  Et ve Süt Kurumu İstanbul Et İşletme Müdürlüğünün  açtığı  standımızda bölge illerdeki üniversite ve liselerden katılan öğrencilere kariyer planlamaları ile ilgili bilgi verildi ve Et ve Balık Kurumu ürünleri ikram edildi.

Kariyer fuarlarının açılış törenine katılan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay törenin ardından standımızı ziyaret etti.

Et ve Süt Kurumu İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Daire Başkanı Dr. Cemal Çalık, 2019 yılı Bölgesel Kariyer Fuarlarına da katıldıklarını hatırlatarak, 2020 yılında Yetenek Her Yerde sloganı ile organize edilen kariyer fuarlarının tamamına Et ve Süt Kurumu olarak katılmayı planladıklarını belirtti. Dr. Cemal Çalık, "Bu fuarlar vesilesi ile gençlerimizle bir araya gelmekten, Kurumumuzu gençlerimize tanıtmaktan, gelecek planlamalarına  katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteğiyle bu yıl 10 bölgede, 130 üniversitenin iş birliği ile düzenlenecek kariyer fuarlarına, 300 binin üzerinde öğrenci ve mezununun katılması planlanıyor. 

01
02
03
04
05
06