Denizli Et Kombinası
DENİZLİ ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ
MÜDÜR VE MÜDÜR YARDIMCILARI |
|
Önder ALPTEKİN |
Kombina Müdürü |
Alper DURMUŞ |
Kombina Müdür Yrd. |
Üsame DEMİREZEN |
Kombina Müdür Yrd. |
KOMBİNA HAKKINDA GENEL BİLGİLER |
|
Adres |
|
Telefon ve Faks No |
0 (258) 268 89 90 |
Kep Adresi |
|
Faaliyete Geçtiği Yıl |
2014 |
KESİM KAPASİTESİ |
|
Günlük Büyükbaş Kesim Kapasitesi |
|
Günlük Küçükbaş Kesim Kapasitesi |
|
Hinterlant Alanı |
İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Manisa, Uşak, Burdur bölgelerini kapsamaktadır. |
Üretim Faaliyetleri |
Bölgeden aldığı sığır ve koyunları keserek ürettiği etleri karkas ve kemiksiz olarak veya et ürünleri şeklinde değerlendirmektedir. |