İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Gündem

KAMUOYU AÇIKLAMASI
ET VE SÜT KURUMUNDAN KUZU ETİNDE İNDİRİM
70. Hasat Bayramı Polatlı'da Kutlandı
Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim Yumaklı ve Genel Müdürümüz Konya'da
Genel Müdürümüz “TÜBA-III. Gıda ve Sağlıklı Beslenme” Sempozyumuna Katıldı
Kurban'da Kızılay Modeli Et ve Süt Kurumu ile Gerçekleşiyor
AR-GE Müdürlüğümüzün Ürün Geliştirme Çalışmaları Sürüyor
  

 

buton kırmızı et

buton süt

kanatli et

buton balık

buton şarküteri

Et ve Süt Kurumu Aktüel Bülten

AKTÜEL BÜLTEN SAYI 6 FLIP 1
Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti

Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti

Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yavuz Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti. Polatlı bölgesine ait hayvancılık sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]
Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu

Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu

Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinden Kars'a getirilen embriyoların uygulandığı taşıyıcı ineklerden elde edilen et verimi yüksek beefmaster ırkı ilk buzağılar dünyaya geldi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumunda Kurban Bayramı Mesaisi

Et ve Süt Kurumunda Kurban Bayramı Mesaisi

Kurban Bayramı boyunca tüm kombinaları ile tam kadro çalışan Et ve Süt Kurumu, Türk Kızılay’a ‘’Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’’ kapsamında bağışlanan kurbanlıkların kesimini, veteriner hekimler gözetiminde, İslami usullere uygun olarak gerçekleştirdi. [Devamı]
Kurban Eti Nasıl Muhafaza Edilmeli?

Kurban Eti Nasıl Muhafaza Edilmeli?

“Kurban eti ilk 24 saat 0-4 derecede muhafaza edilmeli” Et ve Süt Kurumunda görevli Veteriner Hekim Hande Altun, kurban seçiminin sağlıklı ve besi durumu iyi olan hayvanlardan yapılması ve kurban etinin kesildikten sonra ilk 24 saat, 0-4 derece aralığında sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. [Devamı]
Genel Müdürümüz Sayın Mustafa KAYHAN'dan Kurban Bayramı Mesajı

Genel Müdürümüz Sayın Mustafa KAYHAN'dan Kurban Bayramı Mesajı

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu günde, bayramın kurban ibadeti ile taçlandığını vurgulayan ESK Genel Müdürü Kayhan mesajında; [Devamı]
TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL: "KURBANLIK SAYISI AÇISINDAN SIKINTI YOK"

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL: "KURBANLIK SAYISI AÇISINDAN SIKINTI YOK"

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık sayısı açısından sıkıntı olmadığını belirterek, "Son günlerde satışlar daha da yoğunlaşır ama yetiştiricilerimiz şu anda kurbanlıkların yüzde 80'inin satıldığını ifade ettiler." dedi. [Devamı]
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti. Sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]
Çermik Belediye Başkanından Genel Müdürümüze Ziyaret

Çermik Belediye Başkanından Genel Müdürümüze Ziyaret

Diyarbakır Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Karamehmetoğlu ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Diyarbakır ve bölgesi sektörel konular hakkında istişarelerde bulundu. [Devamı]
  • Tarım ve Orman Bakanlığı
    Tarım ve Orman Bakanlığı
  • Et ve Balık Kurumu Yayınları
    Et ve Balık Kurumu Yayınları
  • Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
    Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
  • Tarım Orman Şurası
    Tarım Orman Şurası
  • ESK Intranet
    ESK Intranet
  • Gıdanı Koru
    Gıdanı Koru
  • Tarım Tv
    Tarım Tv
  • ESK Stratejik Plan
    ESK Stratejik Plan
  • ESK Galeri
    ESK Galeri
  • ESK Sektör Raporu
    ESK Sektör Raporu
  • Güvenli İnternet
    Güvenli İnternet
  • Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
    Tarım ve Orman Bakanlığı Merkez Kütüphanesi
  • ESK Et Haritası
    ESK Et Haritası
  • Basında ESK
    Basında ESK
  • Türk Tarım ve Orman Dergisi
    Türk Tarım ve Orman Dergisi
  • 174 ALO GIDA
    174 ALO GIDA
  • ESK Besici Hattı
    ESK Besici Hattı
  • ESK Tüketici Hattı
    ESK Tüketici Hattı
  • Randevu Sorgulama
    Randevu Sorgulama