Gündem
Kombinalardan Haberler
Duyurular
Bingöl Et Kombinası Müdürlüğü Atık Su Arıtma Havuzları Tadilatı Ve Soğuk Depo Kapıları Değişimi
10 Ağustos 2022
Kuzu Karkas Eti İhracatına İlişkin Uygulama Esasları
03 Ağustos 2022
Et ve Süt Kurumu Aktüel Bülten'in 6. Sayısı Yayınlandı
02 Ağustos 2022
Süt Tesisi Makine-Ekipmanı Satın Alınacaktır
21 Temmuz 2022
Et ve Süt Kurumu Aktüel Bülten'in 5. Sayısı Yayınlandı
26 Nisan 2022
Et ve Süt Kurumu Aktüel Bülten |
![]() |

Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti
Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yavuz Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Polatlı bölgesine ait hayvancılık sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]

Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu
Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinden Kars'a getirilen embriyoların uygulandığı taşıyıcı ineklerden elde edilen et verimi yüksek beefmaster ırkı ilk buzağılar dünyaya geldi. [Devamı]

Et ve Süt Kurumunda Kurban Bayramı Mesaisi
Kurban Bayramı boyunca tüm kombinaları ile tam kadro çalışan Et ve Süt Kurumu, Türk Kızılay’a ‘’Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’’ kapsamında bağışlanan kurbanlıkların kesimini, veteriner hekimler gözetiminde, İslami usullere uygun olarak gerçekleştirdi. [Devamı]

Kurban Eti Nasıl Muhafaza Edilmeli?
“Kurban eti ilk 24 saat 0-4 derecede muhafaza edilmeli”
Et ve Süt Kurumunda görevli Veteriner Hekim Hande Altun, kurban seçiminin sağlıklı ve besi durumu iyi olan hayvanlardan yapılması ve kurban etinin kesildikten sonra ilk 24 saat, 0-4 derece aralığında sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. [Devamı]

Genel Müdürümüz Sayın Mustafa KAYHAN'dan Kurban Bayramı Mesajı
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu günde, bayramın kurban ibadeti ile taçlandığını vurgulayan ESK Genel Müdürü Kayhan mesajında; [Devamı]

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL: "KURBANLIK SAYISI AÇISINDAN SIKINTI YOK"
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık sayısı açısından sıkıntı olmadığını belirterek, "Son günlerde satışlar daha da yoğunlaşır ama yetiştiricilerimiz şu anda kurbanlıkların yüzde 80'inin satıldığını ifade ettiler." dedi. [Devamı]

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]

Çermik Belediye Başkanından Genel Müdürümüze Ziyaret
Diyarbakır Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Karamehmetoğlu ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Diyarbakır ve bölgesi sektörel konular hakkında istişarelerde bulundu. [Devamı]