İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu, 11. Agro Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na Katıldı 07 Eylül 2026

Et ve Süt Kurumu Sivas Kombina Müdürlüğü, 2-6 Eylül 2026 tarihleri arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu Otoparkında düzenlenen 11. Agro Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na katıldı.

11. Agro Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın açılış programına Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, TBMM İdare Amiri Hasan Turan ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Milletvekilleri Hakan Aksu, Rukiye Toy, Ahmet Özyürek ve Ulaş Karasu, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Et ve Süt Kurumu Sivas Kombina Müdürü V. Bülent Öztürk, sektör temsilcileri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Fuarın açılışında yapılan protokol konuşmalarında, tarım ve hayvancılığın Sivas için taşıdığı öneme değinilirken, üreticilerin desteklenmesi ve tarımsal üretimin geliştirilmesine yönelik çalışmaların önemi ifade edildi.

Törenin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesindeki kurumların stantlarını gezen Bakan Yumaklı, Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun ve çok sayıda protokol üyesi, Et ve Balık Kurumu markalı ürünlerin tanıtıldığı standı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Sivas Kombina Müdürü Bülent Öztürk’ten bilgi aldı.

Katılımcılardan büyük ilgi gören ESK standında, Et ve Süt Kurumu markalı ürünler ikram edildi.