İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Erzurum’da Düzenlendi

09 Mart 2022

Erzurum'da, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğü ve Atatürk Üniversitesi ev sahipliğinde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF)  7-8 Mart  tarihlerinde düzenlendi.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin (CBİKO) “Yetenek Her Yerde” sloganıyla başlatmış olduğu Bölgesel Kariyer Fuarlarından Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF), bu yıl Atatürk Üniversitesinin ev sahipliğinde, 9 üniversitenin paydaşlığında gerçekleştirildi.

Mülakat ortamlarının yanı sıra çeşitli kişisel ve mesleki gelişim etkinliklerine, panellere, atölye çalışmalarına, eğitimlere, simülasyon programlarına ve firmaların insan kaynakları yöneticileri ile söyleşilere de yer verilen fuar, tüm üniversiteleri bölgesel olarak sektör paydaşları ile buluşturarak gençlerin istihdamı ve kariyer yönelimine katkı sağlamayı hedefliyor.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’na Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürlüğü stant açarak katıldı.

WhatsApp Image 2022 03 09 at 11 17 34 1

Kombina Müdürü İsmail Atasever ve kombina yetkililerinin Et ve Süt Kurumu faaliyet alanlarını tanıttığı stant, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Stantta Et Balık Kurumunun geleneksel lezzeti Erzurum sucuğu ve diğer ürünleri ikram edildi.

Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere bölgedeki üniversiteler ve kuruluşların destek verdiği fuarda, birçok alanda tanıtımlar yapılmasının yanı sıra buzdan yapılan Erzurum`un tarihini yansıtan eserler, Türkiye`nin otomobili TOGG, milli muharip uçak, İHA ve SİHA`ların maketleri sergilendi.

Çok sayıda davetlinin ve öğrencinin katıldığı fuarda en fazla ilgiyi fuar merkezinin önüne Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykelcilik Bölümü öğrencileri ve akademisyenleri tarafından yapılan yerli otomobil TOGG’un buzdan yapılan heykeli gördü.

1784094

 

 

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı
Doğu Anadolu Kariyer Fuarı