İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu'da Düzenlendi

29 Mart 2022

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Yetenek Her Yerde temasıyla bu yıl Mart ayı boyunca 11 bölgede düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları’nın sonuncusu Batı Karadeniz Kariyer Fuarı (BATIKAF), 16 paydaş üniversite ve meslek odalarının iş birliğiyle, 25 ve 26 Mart 2022 tarihlerinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinasının stand açarak katılım sağladığı fuarda 35 bini aşkın öğrenci ve mezunun kayıtlandığı binlerce öğrenci, gelecek planları ve staj başvuruları için Sakarya Kombina Müdürlüğü Personeli ve kurum yetkililerinden bilgi aldı

Batı Karadeniz’in en büyük kariyer organizasyonu oldu. Bolu Ticaret Odası Başkanı Türker ATEŞ,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa ALİŞARLI, Et ve Süt Kurumu standı ziyaret ederek öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi. Ayrıca Alişarlı BATIKAF’a katılarak renk katan; kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör temsilcilerine, düzenlenen paneller ve atölyelere katılan tüm değerli moderatör, panelist ve sanatçılara da tek tek teşekkür etti.