İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu
RSS

Gündem

ESK'nın Ürün Yelpazesi Genişliyor 06 Aralık 2020
foto Kırmızı et, tavuk ve şarküteriden oluşan 80'den fazla ürünü "Et ve Balık Kurumu" markası ile müşterilerine ulaştıran Et ve Süt Kurumu (ESK), piliç etinden sucuk, salam, sosis ve piliç burger üretimine başladı. Kırmızı ve beyaz et ürünlerinin piyasaya göre çok daha uygun fiyatlara satıldığı ESK mağazalarında yaklaşık 80 çeşit ürün tüketiciye sunuluyor. [Devamı]
Koordinasyon Toplantısında 2020 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi 27 Kasım 2020
foto Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı Kombina Müdürlerinin online katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Müdürlük toplantı salonunda düzenlenen Koordinasyon Toplantısına ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık ve birim amirleri katıldı. [Devamı]
ESK'da İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı 26 Kasım 2020
foto Kurumumuz 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programında yer alan “İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimi, Genel Müdürlüğümüz ve taşra birimlerimizden 43 kişinin katılımı ile 26.11.2020 tarihinde koronavirüs tedbirleri nedeniyle uzaktan eğitim şeklinde online olarak gerçekleştirildi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumunun İstanbul’daki İlk Mağazası Açıldı 25 Kasım 2020
foto İSTANBUL (DHA) – Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul’daki ilk satış mağazasını hizmete açtı. Kırmızı et fiyatlarının piyasaya göre yüzde 30 daha uyguna satıldığı mağazada, köfteden sucuğa, kırmızı etten tavuğa, kavurmadan, kıymaya kadar birçok ürün bulunuyor. Kıyma 35, kuşbaşı 38, biftek 45 ve bonfilenin kilosu ise 79 liradan satılıyor. Ayrıca, ürünlerin arasında servise hazır dana kıyma ve kuşbaşı konservesi de var. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu'ndan Yetiştiricilere 3 Milyar Lira Ödeme Yapıldı 18 Kasım 2020
foto Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, 2019'dan bugüne kadar yaklaşık 270 bin baş hayvan alımı yapıldığını ve 83 bin ton kırmızı et üretildiğini belirterek, "Ayrıca 8,5 milyon kanatlı hayvan alımı yapılmış ve 14 bin ton beyaz et üretilmiştir. ESK tarafından yetiştiricilerimize bu süreçte yaklaşık 3 milyar lira ödeme yapılmıştır." dedi. [Devamı]
Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Programına 30 Ülkeden Destek 11 Kasım 2020
foto Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Programı'nda yaptığı konuşmada, son 18 yılda 5,5 milyon hektara yakın alanda ağaçlandırma, erozyonla mücadele çalışması yaparak 5,1 milyar fidanı toprakla buluşturduklarını belirterek, "Hedefimiz 2023 yılı sonuna kadar toplamda 7 milyar adet fidanın toprakla buluşmasını sağlamaktır" dedi. [Devamı]
Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi 19 Ekim 2020
foto Et ve Süt Kurumunda göreve yeni başlayan personele yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlendi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen eğitim programına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, İnsan Kaynakları ve Yönetimi Geliştirme Dairesi Başkanı Halil Yıldız, birim amirleri ve kurum çalışanları katıldı. Kombinalarda görev yapan personelin video konferans sistemi ile katılım sağladığı oryantasyon eğitiminde kurumsal faaliyetler tanıtıldı. Kurum kültürünün önemi ele alındı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumundan Üreticiye Destek 13 Ekim 2020
foto Et ve Süt Kurumu (ESK) karkas etin üreticiden alım fiyatını artırdı. Besicilere kombinalarında kesim hizmeti sunan ESK, karkas etin alım fiyatını 34 liraya yükseltti. ESK yeni fiyatlarını web sitesinde yayınladı. Yapılan güncellemeye göre 1'inci kalite yüzde 57 randımanlı yağsız kesim büyükbaş hayvan alım fiyatı, yerli büyükbaş hayvan için kilogramı 34 TL İthal büyükbaş için de 33 TL olarak belirlendi. [Devamı]
Moğolistan Büyükelçiliğinden Erzurum Kombinamıza Ziyaret 10 Ekim 2020
foto Moğolistan Büyükelçisi Bold Ravdan beraberindeki heyetle birlikte, Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever’i ziyaret ederek, ESK tesislerinde incelemelerde bulundu. Modern teknolojisi ve son model üretim tesisleri ile geçtiğimiz yıllarda yeni yerleşkesine taşınan Erzurum Kombinasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Ravdan Kombina Müdürümüz İsmail Atasever’den Kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. [Devamı]
İç Kontrol Sistemi Farkındalık Eğitimi Düzenlendi 02 Ekim 2020
foto Et ve Süt Kurumu bünyesinde iç kontrol sisteminin kurulmasına yönelik faaliyetler kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerince İç Kontrol Sistemi Farkındalık Eğitimi düzenlendi. Tarım Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Kerim Üstün, Strateji Geliştirme Başkanlığı İç Kontrol Dairesi Başkanı Müjgan Özbek tarafından gerçekleştirilen eğitim programına, ESK Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, merkez birim amirleri ile kombina müdürleri katıldı. [Devamı]
Sayfalar: 12345678   2122232425