Gündem
Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı, ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan başkanlığında düzenlendi.
Genel Müdürlük toplantı salonunda 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilen Koordinasyon Toplantısında Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sarıtosun, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, ilgili daire başkanları ve kombina müdürleri bir araya geldi.
[Devamı]
Öz Gıda-İş Sendikası Genel Başkanı Halil Çukutli, Genel Başkan Yardımcısı Sultan Murat Karadağ ve Şube Başkan Yardımcısı İlhan Öztürk 20 Eylül 2023 tarihinde Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan'ı ziyaret etti.
ESK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sendikal talepler ve sektör çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, 29 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirdiği Erzincan temasları kapsamında ilk olarak Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu'yu ziyaret etti.
Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ve Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, beraberindeki heyetle, Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, ESK’nın Erzincan ve hinterlandında gerçekleştirdiği faaliyetler istişare edildi. Genel Müdür Yardımcımız ve Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Sarıtosun’un da eşlik ettiği ziyarette, Erzincan bölge hayvancılığı faaliyetleri değerlendirildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürlüğünde üretilen Et ve Balık Kurumu markalı Pasin Izgara Köfte, Türk Patent ve Marka Kurumundan “Marka Tescil Belgesi” aldı. Şarküteri ürünleri ile adından söz ettiren ve köfte üretimine başlayan Erzurum Kombina Müdürlüğü, Et ve Süt Kurumu ürün yelpazesine yenisini ekledi. Kuzu-koyun etinden oluşan, zengin baharat çeşitlerini içinde barındıran ve dondurularak satışa sunulan Pasin Izgara Köfte, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor. ESK Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever yaptığı açıklamada, “Genel Müdürlüğümüz Alım Üretim Daire Başkanlığı ortak çalışması ile Erzurum Kombinamız tesislerinde üretime başladığımız ve adını Erzurum'umuzun Pasinler ilçesinden alan yeni ürünümüz Pasin Izgara Köfte, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi. Yepyeni bi...
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından 3 Ağustos 2023 tarihinde Genel Müdürlük toplantı salonunda Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ESK Genel Müdür Yardımcıları İbrahim Sarıtosun ve Ahmet Kalkan'ın katılımı ile düzenlenen Strateji Geliştirme Kurulu Toplantısına, birim amirleri ve ilgili şube müdürleri katıldı. Mevcut stratejik planlamalar hakkında durum değerlendirmesi yapılan toplantıda, Et ve Süt Kurumu 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları ile ilgili görüş ve öneriler ele alındı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Yozgat Et ve Süt Tesislerinde incelemelerde bulundu.
Tesislerin üretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Genel Müdürümüz, Et Kombinası Müdürü Harun Pehluvan ve Süt İşletme Müdürü Akif Başol’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
[Devamı]
"Et ve Süt Sektörü Çalıştayı" sektör paydaşlarının geniş katılımı ile gerçekleştirildi.
Et ve Süt Kurumu ev sahipliğinde 7-9 Temmuz tarihlerinde Ankara Kızılcahamam’da düzenlenen çalıştayda, et ve süt sektörünün mevcut durumu değerlendirildi, sektörün geleceği ve izlenecek politikalar ile ilgili katılımcıların görüş ve önerileri alındı.
[Devamı]
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Genel Müdür Yardımcılarımız İbrahim Sarıtosun ve Ahmet Kalkan ile değerlendirme toplantısı düzenleyen Bakan Yardımcısı Dr. Ahmet Bağcı, Kurum faaliyetlerimiz ile ilgili brifing aldı.
[Devamı]
Kurban Bayramı nedeniyle üreticilerimiz tarafından hayvan pazarlarına getirilen ancak satılamayan kurbanlıklar, Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacaktır.
Üreticilerimizin, en yakın Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürlüklerine, kulak küpesi, hayvan kimlik belgeleri ve kurbanlık hayvan satış noktasında görevli resmi veteriner hekim sevk raporu ile başvurmaları halinde kurbanlıkları Kurum karkas alım fiyatlarından satın alınacaktır.
[Devamı]
Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hacıince ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı ziyaret etti. 16 Haziran 2023 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, sektörel çalışmalar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]