KAMUOYU AÇIKLAMASI 26 Kasım 2025
Son günlerde et piyasasında gözlenen fiyat dalgalanmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.
Kurumumuz, piyasada meydana gelebilecek spekülatif fiyat hareketlerinin önüne geçmek için tüm imkân ve yetkileriyle süreci yakından izlemekte ve gerekli tüm tedbirleri almaktadır.
Bu çerçevede, Et ve Süt Kurumumuz (ESK) tarafından; yıl sonu, Ramazan ayı öncesi ve Ramazan ayı boyunca olan dönemi kapsayacak şekilde tüm tedarik planlamaları tamamlanmış, arz güvenliğinin sağlanması için gerekli operasyonel hazırlıklar yapılmıştır.
Söz konusu tedbirler kapsamında elde edilen karkas etler; ESK marketlerine, PERDER üyesi marketlere, Tarım Kredi Kooperatif marketlerine, yemek firmalarına ve et sanayicilerine ulaştırılmaya devam edecektir.
Üreticilerimizden tüketicilerimize kadar tüm paydaşlarımızın bu süreçte herhangi bir mağduriyet yaşamaması, et piyasasındaki istikrarlı yapının korunması için regülasyon faaliyetlerimiz kararlılıkla sürdürülecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
- Kurumsal
- Tarihçe
- Merkez Teşkilatı
- Yönetim Kurulu
- Organizasyon Şeması
- Gündem
- Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu'da Düzenlendi
- Trakya Kariyer Fuarı Tekirdağ’da
- Ege Bölgesi Kariyer Fuarı İzmir’de Düzenlendi
- Güney Kariyer Fuarı GÜNKAF Isparta'da Düzenlendi
- Kayseri'de İç Anadolu Kariyer Fuarı Açıldı
- Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı Adana'da Düzenlendi
- İpekyolu Kariyer Fuarı Gaziantep'te
- Bingöl Kombinamız Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Erzurum’da Düzenlendi
- Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında Kurumumuz Büyük İlgi Gördü
- ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI
- Et ve Süt Kurumu Trabzon Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında
- Et ve Süt Kurumu Erzurum’da Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
- Et ve Süt Kurumu Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Trakya Kariyer Fuarında Et ve Süt Kurumuna Yoğun İlgi
- Haberler
- Duyurular
- Bilgilendirme
- Etik Komisyonu
- Yayınlar
- Raporlar
- Misyon ve Vizyon
- Stratejik Plan
- Galeriler
- Kombina Müdürleri
- Kombinalardan Haberler
- Personelden Haberler
- Kurumsal Kimlik Kılavuzu
- Basında Et ve Süt Kurumu
Türkçe
English