İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

ESK Alım ve Üretim Stratejileri Konulu Toplantı Düzenlendi 13 Ocak 2021

Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen alım ve üretim stratejileri konulu toplantıda kombinalarda 2021 yılı üretim  ve stok planlamaları ele alındı.

Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık Başkanlığında 2021 yılında birincisi gerçekleştirilen toplantıya, Alım Üretim Dairesi Başkanı İbrahim Sarıtosun, Sincan Kombina Müdürü Abdulkadir Bayar, Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, AR-GE Şube Müdürü Dr. İsmail Erim Köseoğlu ve ilgili Kombina Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, Et ve Süt Kurumu olarak sekseni aşkın ürün çeşidi ile tüketicilerine ekonomik ve kaliteli ürünler ulaştırdıklarını söyledi. 2020 yılında satış pazarlama ağına Tarım Kredi AŞ ve AOÇ satış mağazalarının da eklendiğini belirten Dr. Çalık, “Et ve Balık Kurumu” markalı ürün çeşitliliğini her geçen gün geliştiren ESK, yıl boyunca kamu kurum kuruluşları, kurum mağazaları ve diğer satış noktaları aracılığıyla tüketiciyi koruma misyonu gereği kaliteli ve ekonomik ürünlerini sofralara ulaştırmıştır. 2021 yılında da Kombinalarımızın üretim stratejilerini ve ürün standardizasyonumuzu tüketici talepleri çerçevesinde geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.  

Toplantıda 2020 yılında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi veren Alım ve Üretim Dairesi Başkanı İbrahim Sarıtosun Et ve Süt Kurumunun Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hizmet veren kombinaları ve satış mağazaları ile üreticilerden aldıkları hayvanları teknolojik donanımlı üretim tesislerinde et ve et ürünleri şeklinde işleyerek uygun fiyata tüketiciye ulaştırdıklarını anlattı.