ESK'dan Tüketicilere "Mangallık Tavuk" 15 Ağustos 2020
Yaz dönemi mangal sezonunun açılması ile birlikte tavuk ürünlerine olan talep arttı. Tüketicinin kaliteli ve ekonomik ürünlere ulaşmasını hedefleyen Et ve Süt Kurumu, müşterileri için mangallık gövde tavuk üretiyor. ESK'nın mangal için özel olarak parçalayarak ürettiği gövde tavuklar kilogramı 12,50 TL'den satışa sunuldu.
Tüketicilere ekonomik ve kaliteli et ürünleri ulaştırmak amacı ile çalıştıklarını dile getiren Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, 'Ülkemize 68 yıldır güvenilir ve uygun fiyatla ürünler sunan Et ve Süt Kurumu yeni ürünleriyle halkımıza hizmetini sürdürüyor. Yaz sezonunda piknik mangal lezzetini yaşatmak için özel mangallık tüm tavuk üretip tüketicimize ekonomik fiyata sunuyoruz." dedi.
Kurum geçtiğimiz aylarda da, Et Balık Kurumu markalı raf ömrü uzun kıyma ve kuşbaşı konserve ile dondurulmuş kıyma üretmeye başlamıştı.
ESK ürünlerinin satış noktaları ve fiyatları ESK web sayfasında yayınlanıyor.

- Kurumsal
- Tarihçe
- Merkez Teşkilatı
- Genel Müdür Vekili
- Yönetim Kurulu
- Organizasyon Şeması
- Gündem
- Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu'da Düzenlendi
- Trakya Kariyer Fuarı Tekirdağ’da
- Ege Bölgesi Kariyer Fuarı İzmir’de Düzenlendi
- Güney Kariyer Fuarı GÜNKAF Isparta'da Düzenlendi
- Kayseri'de İç Anadolu Kariyer Fuarı Açıldı
- Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı Adana'da Düzenlendi
- İpekyolu Kariyer Fuarı Gaziantep'te
- Bingöl Kombinamız Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Erzurum’da Düzenlendi
- Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında Kurumumuz Büyük İlgi Gördü
- ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI
- Et ve Süt Kurumu Trabzon Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında
- Et ve Süt Kurumu Erzurum’da Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
- Et ve Süt Kurumu Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Trakya Kariyer Fuarında Et ve Süt Kurumuna Yoğun İlgi
- Haberler
- Duyurular
- Bilgilendirme
- Etik Komisyonu
- Yayınlar
- Raporlar
- Misyon ve Vizyon
- Stratejik Plan
- Galeriler
- Kombina Müdürleri
- Kombinalardan Haberler
- Personelden Haberler
- Kurumsal Kimlik Kılavuzu
- Basında Et ve Süt Kurumu