İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu, 5. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na Katıldı 30 Nisan 2018

5. Şanlıurfa Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı 26-29 Nisan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğünün stant açarak katıldığı fuar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Valilik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ziraat Oda Başkanlığı, Ticaret Borsası desteğiyle gerçekleştirildi.

Fuarın açılışına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan V. İsa Kızıldemir, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ferda Yıldırım, Bakanlık bürokratları ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

 IMG 1912

Et ve Süt Kurumunun stant açtığı fuarın açılışını Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba gerçekleştirdi. Açılış töreninde bir konuşma yapan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, dünyanın ekonomik gelişiminin en önemli unsurunun tarım olduğunu belirtti.

Yurt dışından 10 firmanın, farklı illerden 100'ü aşkın firmanın katılımı ile 4 gün boyunca açık olan ve yaklaşık 35 bin kişinin ziyaret ettiği Şanlıurfa Tarım Fuarında Et ve Süt Kurumu standı halkın ve besicilerin  ziyaretçi akınına uğradı.   Sözleşmeli Besicilik Modelinin ve kurum faaliyetlerinin tanıtıldığı stantta ziyaretçilere ESK ürünleri ikram edildi.

WhatsApp Image 2018 04 28 at 13 02 48