İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu 15 Temmuz Milli İrade Nöbetinde 17 Temmuz 2017

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen demokrasi nöbetine Et ve Süt Kurumu stant açarak katıldı.

Et ve Süt Kurumu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde 15 Temmuz Milli İrade Nöbetine katılan halka, yaklaşık 20 bin kişilik kavurma ikram etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik sabah saatlerine kadar süren ikram programına bizzat katıldı ve vatandaşlarla sohbet etti. Bakan Yardımcısı Mehmet Daniş, Bakanlık Müsteşarı Nusret Yazıcı, Genel Müdürümüz Ethem Kalın, Bakanlık Bürokratları, Et ve Süt Kurumu Yöneticileri, Sincan Kombina Müdürlüğü ve Kurum çalışanlarının katılımı ile gerçekleşen ikram programında, milli irade nöbetine katılan yaklaşık 20 bin vatandaşa kavurma ikramında bulunuldu.

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi günü ile ilgili duygularını ifade eden Genel Müdürümüz, “Rabbimize şükürler olsun ki 15 Temmuz gecesi aziz milletimiz, bu hainlere fırsat vermedi. İstikbal ve istiklalimizi korumak için canlarını ortaya koyan şehitlerimize Rabbimizden rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Millet olarak onların onurlu mücadelesini yaşatmaya devam edeceğiz, unutmayacağız ve unutturmayacağız.” dedi.

Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü de, 15 Temmuz Şehitler Parkında düzenlenen Milli İrade etkinliklerine katılım sağlayarak halka çeşitli ikramlarda bulundu.