İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

15 Temmuz Milli Direniş Destanını Unutmayacağız, Unutturmayacağız 14 Temmuz 2017

Ben ezelden beridir hür yaşadım hür yaşarım,

     Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım…

          Hürriyetperver Milletimizin Onurlu ve Şerefli Evlatları olarak 15 Temmuz 2016 gecesi öyle bir duruş ve direniş sergiledik ki; canımız pahasına da olsa milli iradeye nasıl sahip çıkılacağını tüm dünyaya gösterdik. Bu kararlı duruş ve direniş sadece Milletimizin değil tüm İslam aleminin ve mazlum halkların gönlüne su serpmiştir. Milletimiz o gece istiklal mücadelesinin ne demek olduğunu dost ve düşman herkese göstermiştir. Böyle bir milletin evladı olmaktan bir kez daha onur ve gurur duyduk.

          15 Temmuz gecesi Aziz Milletimiz, bu güzel vatan üzerinde kirli emelleri olan başta fetö terör örgütü olmak üzere tüm terör örgütleri ve vatan hainlerinin, uluslararası istihbarat örgütleri ve işbirlikçilerinin heveslerini kursağında bırakmıştır. Rabbimize şükürler olsun ki bu hainlere fırsat vermedi.

          15 Temmuz’un yıldönümü münasebeti ile başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere Milli İradeye sahip çıkmak için ölümüne meydanlara inen Aziz Milletimize ve o meydanlarda gözünü kırpmadan canlarını seve seve veren Şehit ve Gazilerimize, hem şahsım adına hem de Kurumum adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Milli İradeye yapılan her türlü saldırıyı da lanetliyorum.

          İstikbal ve istiklalimizi korumak için canlarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimizin onurlu mücadelesini diri tutmak boynumuzun borcudur. 15 TEMMUZ’u, ŞEHİTLERİMİZİ ve GAZİLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ ve UNUTTURMAYACAĞIZ.

          Bizler Şehit ve Gazilerimizden razıyız. Cenab-ı Allah da Onlardan razı olsun.

 

                                                                                                    Ethem KALIN

                                                                                                        Yönetim Kurulu Başkanı

                                                                                                       Genel Müdür V.