İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Aday Memur Eğitim Programları Tamamlandı 09 Mayıs 2017

Et ve Süt Kurumunda göreve yeni başlayan memurlara yönelik olarak düzenlenen “Aday Memur Eğitimi” programının ikincisi tamamlandı. Ankara’da gerçekleştirilen eğitim programlarına kurum merkez ve taşra teşkilatı birimlerine KPSS/ 2016-2  ile atanan veteriner hekim, mühendis, tekniker ve memurlar katıldı.

Et ve Süt Kurumunun hukuki, mali, idari yapısını tanıtmak, görev ve sorumlulukları ile ilgili bilgiler vermek, işe uyum ve kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen Aday Memur Eğitim Programında Genel Müdür Yardımcısı V. Mustafa Cüceloğlu göreve yeni başlayan personel ile biraraya geldi. Programda yaptığı konuşmada kurum içi iletişim ve etkileşimin önemine vurgu yapan Genel Müdür Yardımcısı V. Mustafa Cüceloğlu, katılımcılara memuriyet hizmetlerinde başarılar diledi.

 Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, Dr. Sedat Dağdelen ve birim yöneticilerinin eğitici olarak katıldığı programlarda, aday memurlara kurumun ve birimlerin iş ve işleyişleri tanıtıldı.  Ayrıca, halkla ilişkiler, davranış kuralları, resmi yazışma kuralları, etkili iletişim, zaman yönetimi ve stres, meslek hastalıkları, ergonomi, iş sağlığı ve güvenliği konularında eğitim alan katılımcılara sertifikaları İnsan Kaynakları ve Yönetimi Geliştirme Dairesi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Cemal Çalık tarafından verildi.