İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Atanan Sayın Mehmet Ünal Yılmaz Görevine Başladı 06 Nisan 2016

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Sayın Mehmet Ünal Yılmaz görevine başladı. 

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ünal Yılmaz, 17 Nisan 1964 Siirt doğumlu. Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi mezunu olan Mehmet Ünal Yılmaz, Türkiye Orta Doğu ve Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Lisansüstü Uzmanlık Programını 2000 yılında başarıyla tamamladı.

1989 Yılından 1997 yılına kadar Yem Sanayi ve Türk A.Ş Genel Müdürlüğü Personel Dairesi başkanlığında çeşitli pozisyon ve kademelerde görev yaptı. 1997 yılından 2003 yılına kadar Başbakanlık Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı'nda  çeşitli görevler üstlendi.

2003 Yılında Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı olarak atanan Mehmet Ünal Yılmaz, 2005 yılında Bakanlık Müşaviri, 2006 yılından itibaren ise Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 6 Nisan 2016 tarih ve 29676 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kararname ile Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ünal Yılmaz evli ve iki çocuk babasıdır.