İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Kurum Koordinasyon ve Öz Gıda İş Sendikası Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Bursa'da Düzenlendi 03 Ocak 2016

Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı ve Öz Gıda İş Sendikası Endüstriyel İlişkiler Toplantısı Bursa’da düzenlendi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral’in katıldığı toplantıda, kurumsal faaliyetler ve sendika temsilcilerinin talepleri değerlendirildi.

24-27 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıya ESK Genel Müdür Yardımcıları Ethem Kalın, Osman Uzun, Daire Başkanları, Kombina Müdürleri, Bursa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ömer Ceylan  Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcıları Emin Sürücü, Halil Çukutli, Ali Hançerlioğlu, Ahmet Kaya, ve diğer sendika temsilcileri katıldı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Kasım Piral  toplantıda  yaptığı konuşmada, 2015 yılının kurumsal karlılık açısından başarılı bir yıl olduğunu vurguladı.  Ekip ruhu ve kolektif işbirliğinin beraberinde başarı getirdiğini ifade eden Genel Müdür Piral “ Et ve Süt Kurumu yaklaşık atmış üç yıldır üreticinin yanında yer alıyor, üreticiye pazar ve fiyat garantisi sunuyor.

Üreticimizin de bizimle gönül bağı var bizi seviyor. Bu gönül bağı ve kurumumuza duyulan bu güven, ortaya koyduğumuz  ekip ruhunun bir sonucudur. Önümüzdeki yıllarda bu başarının daha da arttırılması temennisi ile tüm yöneticilerimize tüm çalışanlarımıza ve Öz Gıda İş Sendikası yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

 

DSC 4076

 

 

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin de toplantıda yaptığı konuşmada, toplu iş sözleşmesi dönemlerinde Endüstriyel İlişkiler Kurullarını çalıştırmayı önemsediklerini vurgulayarak, sendika olarak sektöre kazandırdıkları Endüstriyel İlişkiler Kurullarının  Öz Gıda İş Sendikasının uzlaşmacı ve katılımcı yapısının bir parçası olduğunu söyledi.

DSC 4114

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin konuşmasında şu görüşlere yer verdi “İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır sözü daima rehberimiz oldu. Daima mazlumun ve haklının yanında yer aldık. Bilgiye dayalı sendikacılık  anlayışıyla çıktığımız yolda sendikamız gıda iş kolunun en büyük sendikası haline gelmiştir. Sektörümüzdeki gelişmeleri sürekli takip ediyoruz. Et ve süt kurumu Piyasada regülatör olarak güçlü bir şekilde var olmalıdır. Sektördeki tecrübesinin yanında iyi bir marka olmuştur. Bu markayı büyütmek ve güçlendirmek hepimizin vazifesi haline gelmiştir. Biz çalışanlar olarak en yüksek performansı göstereceğiz ki kurumlarımız kazansın, verimli olsun, başarılı olsun.”

Kurum Koordinasyon Toplantısında, piyasa izleme ve değerlendirme, ticari faaliyetler, alım üretim politikaları  hizmet içi eğitim programları, pazarlama stratejileri, aylık dönemsel faaliyet raporları konuları ele alındı ve Et ve Süt Kurumu kombinaları faaliyetleri değerlendirildi.

DSC 4167

Öz Gıda İş Sendikası ile Et ve Süt Kurumunun bir araya geldiği Endüstriyel İlişkiler toplantısında ayrıca sendika talepleri değerlendirilirken işçi işveren konuları  konuşuldu.

DSC 4351

DSC 4356 

DSC 4334