İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumunda Karkas Sınıflandırması Eğitimi Düzenlendi 27 Mart 2019

Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı tarafından Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Kombinalarında görev yapan Veteriner Hekim ve Gıda Mühendislerine yönelik olarak  "Kesim ve Parçalamada Senkronizasyonun Sağlanması, Karkas Sınıflandırması” konularında hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Toplantının açılışına Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun katıldı.

Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Sami Cüceloğlu Başkanlığında 22-23 Mart 2019 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen programda katılımcılara  ayrıca “Emtialarda Oluşabilecek Fire ve Miktar Farklarına İlişkin Yönerge, ESK Emtia İmha ve Değer Kayıplarına İlişkin Yönergeler ve Miadlı Evrakların Düzenlenmesi" konularının yanısıra iki gün boyunca uygulamalı kesim standardı konularında eğitimler verildi.

3e875bb3 a3a9 4f2a 8642 7a60a55106bd

 Programda ayrıca ESK İşçi ve İşveren İlişkileri Şube Müdürü Halil Yıldız tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Konulu bir sunum yapıldı.