İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısı Van'da Düzenlendi 20 Ekim 2017

Et ve Süt Kurumu Koordinasyon Toplantısını Van'da düzenledi.

Van Et Kombinası Temel Atma Töreni dolayısıyla Van’da bulunan ESK Heyeti, Van Kombina Müdürlüğü ev sahipliğinde Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirdi.

Genel Müdürümüz Ethem Kalın başkanlığında Genel Müdür Yardımcılarımız Ferda Yıldırım, Ender Akbaba, Daire Başkanlarımız ve Kombina Müdürlerimizin katılımı ile 20- 21-22 Ekim tarihlerinde düzenlenen koordinasyon toplantısında Kurumumuz faaliyetleri değerlendirildi.

Toplantıda yurt içi ve yurt dışı piyasalar,  kurumsal pazarlama stratejileri,  alım, üretim ve satış politikaları ele alındı..

Toplantıda yaptığı konuşmada, Van Kombinası Temel Atma Töreni vesilesi ile Van’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Genel Müdürümüz, Et ve Süt Kurumunun Van’a yakışır büyüklükte bir tesisi bölgenin hizmetine sunacağını vurguladı. Genel Müdürümüz, “Kombinamızı yeni yerleşkesinde,  kısa zamanda hizmete açmak için tüm gayretimizi göstereceğimiz Van Et Kombinamızın ülkemize ve bölgeye şimdiden hayırlar getirmesini diliyorum. Kurumumuz 65 yıllık tecrübesiyle ve hayvancılık piyasasında düzenleyici yapısıyla, yetiştiricilerimizin alın terine çok önemli katkılar sağlamaya devam edecek.” dedi.