GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANI FARUK ÇELİK'TEN KIRMIZI ET SATIŞI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA 25 Mart 2017
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, kırmızı et piyasası konusunda aşağıdaki açıklamayı yapıştır:
"Ülkemizde yeterli miktarda kesim olgunluğuna gelmiş kasaplık sığır bulunmaktadır. Buna rağmen son günlerde spekülatörlerin boş durmadığını görüyoruz. Kırmızı et piyasasında fiyatları tırmandırma gayreti içerisinde olanları görmezden gelemeyiz. Piyasaları speküle edici girişimlere kesinlikle izin vermeyeceğiz. Et ve Süt Kurumumuz devreye girmiş bulunmaktadır. 27 Mart 2017 Pazartesi gününden itibaren; Kasaplarımıza 22,50 TL/KG fiyatla taze Karkas Sığır Eti, Yemek sanayicilerine ve et sanayicilerine 20,50 TL/KG fiyatla Dondurulmuş Karkas Sığır Eti satışı yapılacaktır. Satışa ilişkin daha detaylı bilgiye Et ve Süt Kurumunun resmi sitesi www.esk.gov.tr. adresinden ulaşılabilir. Kasaplarımız, yemek ve et sanayicilerimiz endişelenmesinler. ESK her türlü tedbiri almış durumdadır."
- Kurumsal
- Tarihçe
- Merkez Teşkilatı
- Genel Müdür Vekili
- Yönetim Kurulu
- Organizasyon Şeması
- Gündem
- Batı Karadeniz Kariyer Fuarı Bolu'da Düzenlendi
- Trakya Kariyer Fuarı Tekirdağ’da
- Ege Bölgesi Kariyer Fuarı İzmir’de Düzenlendi
- Güney Kariyer Fuarı GÜNKAF Isparta'da Düzenlendi
- Kayseri'de İç Anadolu Kariyer Fuarı Açıldı
- Doğu Akdeniz Bölgesel Kariyer Fuarı Adana'da Düzenlendi
- İpekyolu Kariyer Fuarı Gaziantep'te
- Bingöl Kombinamız Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Doğu Anadolu Kariyer Fuarı Erzurum’da Düzenlendi
- Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında Kurumumuz Büyük İlgi Gördü
- ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI
- Et ve Süt Kurumu Trabzon Doğu Karadeniz Kariyer Fuarında
- Et ve Süt Kurumu Erzurum’da Üniversite Öğrencileri İle Buluştu
- Et ve Süt Kurumu Güneydoğu Kariyer Fuarında
- Trakya Kariyer Fuarında Et ve Süt Kurumuna Yoğun İlgi
- Haberler
- Duyurular
- Bilgilendirme
- Etik Komisyonu
- Yayınlar
- Raporlar
- Misyon ve Vizyon
- Stratejik Plan
- Galeriler
- Kombina Müdürleri
- Kombinalardan Haberler
- Personelden Haberler
- Kurumsal Kimlik Kılavuzu
- Basında Et ve Süt Kurumu