RSS
Et ve Süt Kurumu, Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğine katıldı. 27 Ekim Perşembe günü açılış töreni gerçekleştirilen etkinliğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, Daire Başkanları İbrahim Çetin, Fatih Kılıç, Hukuk Müşaviri Osman Bilgili, Sincan Kombina Müdürü Abdulkadir Bayar, Yozgat Et Kombinası Müdürü Harun Pehluvan, Yozgat Süt İşletme Müdürü Akif Başol, kurum çalışanları, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Sözleşmeli Besicilik için yeni bir proje hazırladıklarını söyledi. Bloomberg HT'de İrfan Donat’ın sorularını yanıtlayan Kayhan projeyle üreticiye verime dayalı teşvik primi verileceğini kaydetti Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mustafa Kayhan, sözleşmeli besicilik için yeni ve kapsamlı bir proje hazırladıklarını söyledi. Bloomberg HT'de İrfan Donat’ın sorularını yanıtlayan Kayhan, daha önce de kurumun sözleşmeli kesim uygulamalarında bulunduğunu, fakat kendilerinin daha kapsamlı bir çalışma yaptıklarını, özellikle besicilerle anketler yaparak, tarafların beklentilerini ölçtüklerini ve yeni bir proje hazırladıklarını söyledi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ile Dicle Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.
Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan ile Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç’un imzaladığı iş birliği protokolü ile bölgede sektörün kalkınması için ortak çalışmalar yürütülecek. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan “Bu Toprağın Sesi” programında “Sözleşmeli Besicilik Projesi”ni anlattı.
Katıldığı “Bu Toprağın Sesi” programında konuşan ESK Genel Müdürü Kayhan, “Ülkemizde et endüstrisinin kurulmasına öncülük eden, tecrübesi, birikimi ve sektöre kazandırdığı değerler ile bir marka olan Et ve Balık Kurumu, 1993 yılında alındığı özelleştirme kapsamından kırmızı et sektöründe devletin yönlendirici ve düzenleyici etkisine duyulan ihtiyaç nedeniyle 2005 yılında çıkarılmıştır. 2013 yılında ise faaliyet alanına süt ilave edilerek Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü olarak yeniden yapılandırılmıştır. Sektörün önemli bir aktörü olarak yetmiş yıldır faaliyet gösteren Et ve Süt Kurumumuz bugün aynı zamanda piyasa düzenleme ve de... [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Diyarbakır'da sektör temsilcileri ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi.
Diyarbakır programında, Diyarbakır Ticaret Borsası’nı ziyaret eden ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan yeni uygulamaya başlanan Sözleşmeli Besicilik Projesi’ni anlattı. Et ve Süt Kurumunun gelecek vizyonu ile bölge ve ülke hayvancılığına katkıları hakkında sektör temsilcileri ile değerlendirmelerde bulundu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kars ilini ziyaret etti.
ESK Genel Müdürü Kayhan, hayvancılık faaliyetlerini yerinde incelemek üzere gittiği Kars’ta Vali Türker Öksüz’ü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Et ve Süt Kurumu faaliyetleri ve bölge hayvancılık sektörü ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. [Devamı]
Bakan Kirişci, Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Besicilik Projesi" tanıtım toplantısında, sözleşmeli besicilik projesinin küçük ve orta ölçekli yetiştiriciler ile aile işletmelerini kapsayacağını, sözleşmelerin yıllık olarak yapılacağını ve 5 yıl devam edeceğini açıkladı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu koyun etinin doğal lezzetini tanıtmak ve koyun kuzu eti tüketiminde farkındalık oluşturmak amacıyla şarküteri ürünleri üretti.
Koyun etinden üretilen, Et ve Balık Kurumu markalı, kavurma, sucuk ve köfteler, Erzurum’da düzenlenen Sözleşmeli Besicilik Tanıtım Programında görücüye çıktı. [Devamı]
Erzurum Atatürk Üniversitesi Nene Hatun Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Sözleşmeli Besicilik Tanıtım Programı"nda konuşan Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, projede yer alan verimlilik teşvik primi ile canlı stok yönetimine ve hayvancılığın sürdürülebilirliğine katkı sağlamayı hedeflediklerini, proje ile Türkiye'de tedarik zincirine yepyeni bir bakış açısı getirdiklerini vurguladı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Vekili İbrahim Sarıtosun ve Teknik İşler Daire Başkanı Ramazan Palıt, 20 Ekim tarihinde Ağrı Kombina Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
Ziyaret kapsamında Ağrı Kombina Müdürü Yılmaz Aslan’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan ESK Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Sarıtosun, üretim bölümlerini yerinde inceledi. [Devamı]
Gündem
Et ve Süt Kurumu Yozgat Tanıtım Günleri Etkinliğinde 28 Ekim 2022

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRÜ MUSTAFA KAYHAN: "SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK İÇİN BİR PROJE HAZIRLADIK" 26 Ekim 2022

ESK ile Dicle Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı 26 Ekim 2022

ESK GENEL MÜDÜRÜ KAYHAN: “SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİ UYGULANMAYA BAŞLANDI” 26 Ekim 2022

Genel Müdürümüz Diyarbakır'da Sektör Temsilcilerine Sözleşmeli Besicilik Projesini Anlattı 25 Ekim 2022

Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan Kars'ta Çeşitli Temaslarda Bulundu 24 Ekim 2022

SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK PROJESİNİ BAKANIMIZ PROF. DR. VAHİT KİRİŞCİ, ERZURUM’DA ÜRETİCİLERE TANITTI 21 Ekim 2022

ESK KOYUN ETİNDEN ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ ÜRETİMİNE BAŞLADI 21 Ekim 2022

GENEL MÜDÜR KAYHAN, "SÖZLEŞMELİ BESİCİLİK İLE TEDARİK ZİNCİRİNE YENİ BİR BAKIŞ AÇISI GETİRİYORUZ" 21 Ekim 2022

Genel Müdür Yardımcımız İbrahim Sarıtosun Ağrı’da İncelemelerde Bulundu 20 Ekim 2022
