İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan Denizli ve Aydın İllerini Ziyaret Etti 13 Aralık 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, sektörel ziyaretleri kapsamında 12 – 13 Aralık tarihlerinde Denizli ve Aydın illerinde sektör temsilcileri ve üreticiler ile görüşmeler gerçekleştirdi.

İlk olarak Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürlüğünü ziyaret eden Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan, Kombina Müdürü Alper Durmuş’tan kombina faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Kombina tesislerinde incelemelerde bulunan Genel Müdür Yardımcımız, Kombina çalışanları ile bir araya gelerek sohbet etti.

ESK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar ve Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Ökdem’i ziyaret ederek ESK’nın Denizli ve hinterlandını kapsayan bölgelerdeki faaliyetleri ve Sözleşmeli Besicilik Projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

WhatsApp Image 2022 12 13 at 15.43.26

Kombina Müdürlüğünde Denizlili üreticimiz ile Sözleşme Besicilik Projesi kapsamında sözleşme imzalanması törenine katılan Genel Müdür Yardımcımız, projenin Denizli ili ve ilçelerindeki üreticilere önemli katkı sağlayacağını, Sözleşmeli Besicilik Projesi'nin Türkiye hayvancılık sektörüne örnek bir model olacağını kaydetti.

ESK Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan, Denizli Kombina Müdürü Alper Durmuş eşliğinde işletme sahipleri ile bir araya gelerek Sözleşmeli Besicilik çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

WhatsApp Image 2022 12 13 at 15.43.30 (1)