RSS
Et ve Süt Kurumunda göreve yeni başlayan personele yönelik olarak oryantasyon eğitimi düzenlendi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında online olarak gerçekleştirilen eğitim programına Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, İnsan Kaynakları ve Yönetimi Geliştirme Dairesi Başkanı Halil Yıldız, birim amirleri ve kurum çalışanları katıldı. Kombinalarda görev yapan personelin video konferans sistemi ile katılım sağladığı oryantasyon eğitiminde kurumsal faaliyetler tanıtıldı. Kurum kültürünün önemi ele alındı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu (ESK) karkas etin üreticiden alım fiyatını artırdı.
Besicilere kombinalarında kesim hizmeti sunan ESK, karkas etin alım fiyatını 34 liraya yükseltti.
ESK yeni fiyatlarını web sitesinde yayınladı. Yapılan güncellemeye göre 1'inci kalite yüzde 57 randımanlı yağsız kesim büyükbaş hayvan alım fiyatı, yerli büyükbaş hayvan için kilogramı 34 TL İthal büyükbaş için de 33 TL olarak belirlendi. [Devamı]
Moğolistan Büyükelçisi Bold Ravdan beraberindeki heyetle birlikte, Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever’i ziyaret ederek, ESK tesislerinde incelemelerde bulundu.
Modern teknolojisi ve son model üretim tesisleri ile geçtiğimiz yıllarda yeni yerleşkesine taşınan Erzurum Kombinasında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Ravdan Kombina Müdürümüz İsmail Atasever’den Kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu bünyesinde iç kontrol sisteminin kurulmasına yönelik faaliyetler kapsamında, Tarım ve Orman Bakanlığı yetkililerince İç Kontrol Sistemi Farkındalık Eğitimi düzenlendi.
Tarım Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Kerim Üstün, Strateji Geliştirme Başkanlığı İç Kontrol Dairesi Başkanı Müjgan Özbek tarafından gerçekleştirilen eğitim programına, ESK Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, merkez birim amirleri ile kombina müdürleri katıldı. [Devamı]
1 Ekim 1952 tarihinden bugüne ülke hayvancılığına verdiği destek ile sektörün gelişmesine büyük katkı sağlayan Et ve Süt Kurumu, ülkemize 68 yıl hizmet etmiş olmanın gururunu yaşıyor.1952 yılında Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü olarak hizmete başlayan ve 27 Nisan 2013 tarihinde Et ve Süt Kurumu olarak isim değiştiren Kurumumuz; et, süt ve balık sektörünün içinde bulunduğu hayvancılık piyasasında müdahale kurumu olarak faaliyetlerini sürdürüyor.Sağlıklı, güvenli, kaliteli et ve et ürünleri üreterek, tüketicilere sunulmasında çok önemli görevler üstlenmiş olan Et ve Balık Kurumumuzun; yeni misyon ve hedefleri ile ülkemiz kalkınmasına büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz.68. kuruluş yıl dönümümüz kutlu olsun. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Kombinaları ile ilgili iç tetkik, belge, belge yenileme ve gözetim tetkik süreçleri başladı. Covid-19 pandemisi nedeni ile iç tetkikleri ve belgelendirme firması tarafından belgelendirme, belge yenileme ve gözetim tetkikleri video konferans yöntemi ile gerçekleştiriliyor. [Devamı]
Genel Müdürümüz Osman Uzun, ESK Kombina Müdürleriyle bir araya geldi.
Genel Müdürlük toplantı salonunda telekonferans sistem aracılığı ile gerçekleştirilen toplantıya ESK Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık ve ilgili daire başkanları katıldı. [Devamı]
TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde 2020 yılı iç tetkik planı kapsamında 07-11 Eylül 2020 tarihleri arasında Kalite Standardizasyon İç Kalite Tetkiki başladı. Tetkikler kapsamında üst yönetim toplantısı Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık başkanlığında ESK Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. [Devamı]
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki sel bölgesinde incelemelerde bulunduktan sonra Giresun Limanı'nda 2020-2021 Su Ürünleri Av Sezonu'nun Açılış Töreni'ne katıldı.
Ülkenin dört bir yanındaki balıkçılara selam gönderen Erdoğan, bugün Giresun'a ve Giresunlulara yaşanan sel felaketi dolayısıyla "geçmiş olsun" demek için geldiklerini söyledi. [Devamı]
Yaz dönemi mangal sezonunun açılması ile birlikte tavuk ürünlerine olan talep arttı. Tüketicinin kaliteli ve ekonomik ürünlere ulaşmasını hedefleyen Et ve Süt Kurumu, müşterileri için mangallık gövde tavuk üretiyor. ESK'nın mangal için özel olarak parçalayarak ürettiği gövde tavuklar kilogramı 12,50 TL'den satışa sunuldu. Tüketicilere ekonomik ve kaliteli et ürünleri ulaştırmak amacı ile çalıştıklarını dile getiren Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, 'Ülkemize 68 yıldır güvenilir ve uygun fiyatla ürünler sunan Et ve Süt Kurumu yeni ürünleriyle halkımıza hizmetini sürdürüyor. Yaz sezonunda piknik mangal lezzetini yaşatmak için özel mangallık tüm tavuk üretip tüketicimize ekonomik fiyata sunuyoruz." dedi. [Devamı]
Gündem
Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi 19 Ekim 2020

Et ve Süt Kurumundan Üreticiye Destek 13 Ekim 2020

Moğolistan Büyükelçiliğinden Erzurum Kombinamıza Ziyaret 10 Ekim 2020

İç Kontrol Sistemi Farkındalık Eğitimi Düzenlendi 02 Ekim 2020

Et ve Süt Kurumumuzun 68. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlu Olsun 01 Ekim 2020

Kombinalarımızın İç Tetkik, Belge, Belge Yenileme ve Gözetim Tetkikleri Başladı 30 Eylül 2020

Kurum Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Eylül 2020

ESK'da İç Kalite Tetkikleri Tamamlandı 08 Eylül 2020

SU ÜRÜNLERİ AVLAMA SEZONU DUALARLA CUMHURBAŞKANIMIZIN HİMAYELERİNDE VİRA BİSMİLLAH DEDİ 01 Eylül 2020

ESK'dan Tüketicilere "Mangallık Tavuk" 15 Ağustos 2020
