Gündem
Ulusal Kırmızı Et Konseyi Yönetimi, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman UZUN'u makamında ziyaret etti.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sami CÜCELOĞLU'nun da hazır bulunduğu görüşmede sektöre dair konular ele alındı.
[Devamı]
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalar hızlandırıldı. Bu yıl da kurbanlık hayvan sayısında herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla açıklamada bulunarak, mevcut hayvan varlığımızın kurbanlık ihtiyacını karşılayacak seviyede olduğunu belirtti.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu 2019 yılı Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığınca “İşletme Bütçesi” konulu eğitim düzenlendi.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ali İhsan AKGÜN tarafından verilen eğitim programına, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ahmet KALKAN, Mali İşler ve Muhasebe Dairesi Başkanı Nuri ASLANKAYA, Strateji Geliştirme, Alım ve Üretim, Ticaret ve Pazarlama, Süt İşleri, İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme, Mali İşler ve Muhasebe ve Teknik İşler Dairesi çalışanları katıldı.
[Devamı]
Kurumumuz 11 ilde bulunan 15 adet satış mağazası ile et ve et ürünlerini tüketicimize ulaştırmak üzere perakende satış hizmeti vermektedir.
Et ve Süt Kurumu İzmir mağazası 02.05.2019 tarihi itibariyle hizmete açılmış olup, İmbatlı Mah. 6076 Sokak Park Mandalin Apt. No: 12/B Yenigirne Karşıyaka adresinde halkımızın hizmetine sunulmuştur.
[Devamı]
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette Genel Müdürümüz Osman Uzun, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile değerlendirme toplantısı düzenleyen Aksu, Genel Müdürümüz Osman Uzun’dan Kurum faaliyetleri ile ilgili brifing aldı.
[Devamı]
Genel Müdürümüz Osman Uzun, Dünya Veteriner Hekimler Günü Kutlama programına katıldı. Türk Veteriner Hekimleri Birliği tarafından Ankara'da düzenlenen programın teması bu yıl Dünya Veteriner Hekimleri Birliğince “Aşılamanın Önemi” olarak belirlendi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumunun destek verdiği ve Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü tarafından düzenlenen "2. Ulusal Sütçülük Kongresi" İzimir’de gerçekleştirildi.
25-26 Nisan tarihlerinde Ziraat Fakültesi Prof. Dr. Feyzi Önder Konferans Salonu'nda açılışı yapılan kongreye, Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nedim Koşum, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ferda Yıldırım, Denizli Kombina Müdürü Önder Alptekin, Dünya Sütçülük Federasyonu Direktörü Caroline Emond, Ulusal Süt Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Muhittin Özder, Türkiye Süt, Et ve Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Tezel, özel sektör temsilcileri, yabancı uzmanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı....
[Devamı]
Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen Kariyer fuarlarının sonuncusu Konya’da düzenlendi. Karatay Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF 2019 25-26 Nisan tarihlerinde İç Anadolu Bölgesinde çeşitli illerdeki üniversitelerden ve liselerden öğrencilerin ilgi odağı oldu.
[Devamı]
Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli, soğutulmuş çiğ sütün tavsiye fiyatı ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur.
"Bilindiği üzere Ulusal Süt Konseyi çiğ sütün tavsiye fiyatını 2018 yılı Temmuz ayında Litre başı 1,70 TL olarak belirlemişti.
[Devamı]
Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı tarafından Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Kombinalarında görev yapan Veteriner Hekim ve Gıda Mühendislerine yönelik olarak "Kesim ve Parçalamada Senkronizasyonun Sağlanması, Karkas Sınıflandırması” konularında hizmet içi eğitim programı düzenlendi. Toplantının açılışına Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun katıldı.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]