RSS
2021 Yılı İşletme Bütçesi Değerlendirme ve 2022 Yılı İşletme Bütçesi Hazırlama Eğitim Programı 25-27 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlendi.
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü personeline yönelik olarak 2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında düzenlenen eğitimde 2022 yılı işletme bütçesi hazırlanması ile ilgili istişarelerde bulunuldu. [Devamı]
Ankara İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akbulut ve Yönetim Kurulu üyeleri, ESK Genel Müdürü Osman Uzun’u ziyaret etti. Sektörel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, hayvancılık sektörü ve Ankara ili ve ilçelerinde sürdürülen besicilik faaliyetleri ile ilgili konular değerlendirildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, geçtiğimiz hafta Birliğin seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına seçilen Sedat Akbulut ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda yaptığı sunumda, üreticiyi korumak ve tüketiciyi kollamak için yeni uygulamalar geliştirdiklerini söyledi. Bakan Pakdemirli: " Et ve Süt Kurumumuz tarafından, hayvancılık sektöründe, üreticiyi korumak ve piyasa regülasyonunu sağlamak amacıyla müdahale alımları devam ediyor. Bu kapsamda, son 3 yılda toplam 926 bin büyükbaş ve küçükbaş hayvan ve 17,5 milyon kanatlı hayvan alımı yapılarak yetiştiricilere toplam 6,4 milyar lira ödeme yapılmıştır. Süt üreticilerini düşük fiyat baskısına karşı korumak için süt piyasası regülasyon faaliyetleri devam etmektedir. Bu kapsamda, süt üreticilerimize yaklaşık 1,2 milyar lira ödeme yapılmıştır. 2021 yılının ilk dokuz ayında süt tozu ihracatımız, yüzde 340 artarak, 120 milyon dolara... [Devamı]
Et ve Süt Kurumu tarihinde ilk defa tereyağı üretip mağazalarında satışına başladı. ESK, süt regülasyonu kapsamında üreticiden aldığı pastörize kremalardan, kendi markası ve ambalajı ile ürettirdiği tereyağını mağazalarında satışa sundu. Et ve Süt Kurumu markasıyla kilogram fiyatı 47,95 liradan satılan tereyağı lezzeti ve fiyatıyla tüketiciden şimdiden yoğun ilgi görüyor. [Devamı]
Cumhuriyet tarihinde ilk kez 1. Su Şurası, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bakan Pakdemirli, Su Kanunu'nu, suyun tek elden yönetimi hedefi çerçevesinde ve ortak akılla değerlendirdiklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımıza arz edeceğimiz Şura Sonuç Bildirgesi'yle inşallah Su Kanunu'nu da Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) sunmak istiyoruz." dedi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, Helal Akreditasyon Kurumu tarafından Ankara’da düzenlenen “Helal Belgelendirmede Güvenin Küreselleştirilmesi” konulu konferansa katıldı.
"Helal Belgelendirmede Güvenin Küreselleştirilmesi" temalı uluslararası konferans Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) tarafından Ankara’da düzenlendi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu adına Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) ile yetkili işçi sendikası Öz Gıda İş arasında yürütülen 01.04.2021- 31.03.2023 yürürlük süreli 17. Dönem Kurumumuz iş yerleri Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir, Bilecik, Balıkesir, Bursa, Çanakkale illerini ziyaret etti.
İl Tarım ve Orman Müdürleri ve sektör temsilcileri ile bir araya gelen Genel Müdür Uzun, ziyaretlerinde sektörde faaliyet gösteren et entegre tesislerinde de incelemelerde bulundu. [Devamı]
Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürü Adem Dinç, Genel Müdürümüz Osman Uzun’u ziyaret etti.
Et ve Süt Kurumu faaliyetleri ve sektörel konuların değerlendirildiği ziyarette Genel Müdür Dinç Genel Müdürümüze, Personel Genel Müdürlüğünce hazırlanan ''Yönetici El Kitabı''nı takdim etti. [Devamı]
Gündem
İşletme Bütçesi Hazırlanması Eğitim Programı Düzenlendi 29 Kasım 2021

Ankara Kırmızı Et Üreticileri Birliğinden Genel Müdürümüze Ziyaret 22 Kasım 2021

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Tarımsal destek miktarını 2022 yılı için 25,8 milyar liraya çıkardık 09 Kasım 2021

ET VE SÜT KURUMU TEREYAĞI SATIŞINA BAŞLADI 18 Ekim 2021

Cumhuriyet Tarihinin İlk Su Şurası Gerçekleştirildi 11 Ekim 2021

Genel Müdürümüz "Helal Belgelendirmede Güvenin Küreselleştirilmesi" Konferansına Katıldı 06 Ekim 2021

ET VE SÜT KURUMU TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI 29 Eylül 2021

Genel Müdürümüzün Sektörel Ziyaretleri Sürüyor 29 Eylül 2021

Personel Genel Müdürü Adem Dinç Kurumumuzu Ziyaret Etti 09 Eylül 2021
