İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Et ve Süt Kurumu “AGRITECH 2022” 9. Katar Uluslararası Tarım ve Çevre Fuarı'na Katıldı 16 Mart 2022

Et ve Süt Kurumu,  9. Uluslararası Tarım ve Çevre Fuarı Katar’da 10 – 14 Mart tarihleri arasında katılım gerçekleştirdi.

Katar’ın başkenti Doha’da bulunan Doha Sergi ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarın açılışı Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Halid bin Halife bin Abdulaziz Al Sani tarafından yapıldı ve açılışa Katar Çevre ve İklim Değişikliği Bakanı Faleh bin Nasser bin Ahmed bin Ali Al Thani ile Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu da katıldı.

WhatsApp Image 2022 03 16 at 09 47 39 3

Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluşları ile birlikte Et ve Süt Kurumunun da stant açtığı fuarda, 51 ülkeden 650'ye yakın yerel ve uluslararası kuruluş ile modern tarım teknolojileri konusunda uzmanlaşmış 12 firma katıldı. Fuara Et ve Süt Kurumunu temsilen AR-GE Şube Müdürü Dr. İsmail Erim Köseoğlu  ile Sektörel İş Birliği ve Koordinasyon Şube Müdürü Kerim Koray Akoğul katıldı.

“AGRITECH 2022” 9. Katar Uluslararası Tarım ve Çevre Fuarı, uluslararası düzeyde tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçiler, üreticiler, paydaşlar, üretim şirketleri ve tüketiciler için bir platform olarak değerlendiriliyor.