Raflardaki süt ve yoğurtlarda mikroorganizmalar ürer mi? Ürünler nasıl taze kalır?
Süt ve yoğurt fabrikalarında ürünler tamamen hava ile temas etmeyen ortamlarda üretilmektedir. Havasız ortam, hava ve oksijen ile çoğalan mikroorganizmaların yaşamasına imkân vermemektedir. Saklama koşullarına uyulduğu takdirde raf ömrü boyunca ürünler tazeliğini korur.
- Süt
- Sütle İlgili Mevzuat
- TSE Süt Standartları
- Ülkemize Özel Süt Tatlıları
- Yerli ve Yabancı Süt Sığır Irkları
- Süt ve Süt Ürünleri ile İlgili Bilmek İstedikleriniz
- Süt nedir?
- UHT Süt nedir?
- Sütün besin değeri nedir?
- Sütler nasıl saklanmalıdır?
- Sütü sıcak mı soğuk mu içmeliyiz?
- Çocuklara Sütü Nasıl Sevdirebiliriz?
- Yoğurt Hakkında Bilmek İstedikleriniz
- Süt satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?
- Aseptik ambalaj hakkında bilgi verir misiniz?
- Bir bardak süt ne kadar ihtiyacımızı karşılar?
- Süt ve süt ürünleri tüketmenin önemi nedir?
- Sağlık için günde ne kadar süt içmek gerekiyor?
- İnek sütüne karşı intoleransı olan keçi sütü kullanabilir mi?
- Süt ve süt ürünleri evde muhafazası ve kullanımı nasıl olmalı?
- Raflardaki süt ve yoğurtlarda mikroorganizmalar ürer mi? Ürünler nasıl taze kalır?
- Türk Gıda Kodeksine Göre Süt ve Süt Ürünleri Tanımları