İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

TSE Süt Standartları

  1. TS No: TS EN ISO 707        Kabul Tarihi: 09.04.2009

Süt ve süt ürünleri - Numune alma kılavuzu

  1. TS No: TS 1018                    Kabul Tarihi: 29.04.2002

İnek sütü - Çiğ

  1. TS No: TS 1018/T1            Kabul Tarihi: 30.04.2003

İnek sütü - Çiğ tadil 1

  1. TS No: TS 1019                    Kabul Tarihi: 08.01.2002

Pastörize süt                                                    

  1. TS No: TS 1019/T1             Kabul Tarihi: 29.06.2009

Pastörize süt

  1. TS No: TS 1329                    Kabul Tarihi: 31.03.2005

Süt tozu

  1. TS No: TS 1329/T1              Kabul Tarihi: 26.06.2007

Süt tozu

  1. TS No: TS 1192                   Kabul Tarihi: 29.11.2001

Uzun ömürlü süt

  1. TS No: TS 1192/T1               Kabul Tarihi: 29.06.2009

Uzun ömürlü süt

  1. TS No: TS ISO 1546             Kabul Tarihi: 08.01.2009

İnekler için süt kayıt işlemi                                  

  1. TS No: TS 3366                    Kabul Tarihi: 19.04.1979

Paslanmaz çelikten yapılan süt tankları

  1. TS No: TS 3447                    Kabul Tarihi: 29.11.1979

Süt tankerleri

  1. TS No: TS 4806                     Kabul Tarihi: 22.04.1986

Süt ve mamulleri terimleri

  1. TS No: TS EN ISO 5537         Kabul Tarihi: 31.03.2005

Süt tozu - Su miktarının tespiti (referans yöntem)

  1. TS No: TS 7774                       Kabul Tarihi: 23.01.1990

İneklerde süt sağım kuralları

  1. TS No: TS 8906                       Kabul Tarihi: 07.03.1991

Süt işletmeleri - Hijyenik şartlar-Muayene ve numune alma işlemleri - Genel kurallar

  1. TS No: TS 10800                   Kabul Tarihi: 30.03.1993

Tanklar - Pastörize süt için

  1. TS No: TS 10928                    Kabul Tarihi: 24.04.1993

Süt - Uht (çok yüksek sıcaklık) metodu ile işlenen - Yapım kuralları

  1. TS No: TS 11150                   Kabul Tarihi: 07.12.1993

Süt - Pastörizasyon metodu ile işlenen - Yapım kuralları