Haberler
“Kurban eti ilk 24 saat 0-4 derecede muhafaza edilmeli”
Et ve Süt Kurumunda görevli Veteriner Hekim Hande Altun, kurban seçiminin sağlıklı ve besi durumu iyi olan hayvanlardan yapılması ve kurban etinin kesildikten sonra ilk 24 saat, 0-4 derece aralığında sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu günde, bayramın kurban ibadeti ile taçlandığını vurgulayan ESK Genel Müdürü Kayhan mesajında;
[Devamı]
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık sayısı açısından sıkıntı olmadığını belirterek, "Son günlerde satışlar daha da yoğunlaşır ama yetiştiricilerimiz şu anda kurbanlıkların yüzde 80'inin satıldığını ifade ettiler." dedi.
[Devamı]
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi.
[Devamı]
Diyarbakır Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Karamehmetoğlu ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Diyarbakır ve bölgesi sektörel konular hakkında istişarelerde bulundu.
[Devamı]
Amasya Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Aksu ziyarette, Genel Müdürümüzü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
[Devamı]
Siirt İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali İlbaş, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Başkan İlbaş ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Siirt hayvancılık sektörü ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
[Devamı]
Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında, Yozgat Milletvekili Başer Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerken, görüşmede Yozgat ekonomisine önemli bir katma değer kazandıracak olan Et ve Süt Kurumu Yozgat Süt Tesisi hakkında istişarelerde bulunuldu.
[Devamı]
Zonguldak Eski Milletvekili Ali Uzun ve beraberindeki heyet, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Uzun ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze hayırlı olsun dileklerini iletirken sektörel konular hakkında değerlendirmede bulundu.
[Devamı]
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı ziyaret etti.
Sektörel konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Burdur Milletvekili Özçelik, Genel Müdürümüze yeni görevinde başarılar diledi.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]