RSS
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyaret kapsamında Başkan Özcan ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, sektörel konularda istişarelerde bulundu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu tarafından üretilen ve indirimli fiyatlarla tüketiciye ulaştırılan et ve süt ürünleri Tarım Kredi Marketlerde satışa sunuldu.
Tüm illerde Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından belirlenen marketlerde ESK reyonları açıldı. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde Et ve Süt Kurumu markalı kıyma, kuşbaşı, et ve tavuk şarküteri ürünleri ve peynir çeşitlerini indirimli fiyatla tüketiciye ulaştırılıyor. [Devamı]
Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Yavuz Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Polatlı bölgesine ait hayvancılık sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Eker ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]
Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu
Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Teksas eyaletinden Kars'a getirilen embriyoların uygulandığı taşıyıcı ineklerden elde edilen et verimi yüksek beefmaster ırkı ilk buzağılar dünyaya geldi. [Devamı]
Kurban Bayramı boyunca tüm kombinaları ile tam kadro çalışan Et ve Süt Kurumu, Türk Kızılay’a ‘’Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası’’ kapsamında bağışlanan kurbanlıkların kesimini, veteriner hekimler gözetiminde, İslami usullere uygun olarak gerçekleştirdi. [Devamı]
“Kurban eti ilk 24 saat 0-4 derecede muhafaza edilmeli”
Et ve Süt Kurumunda görevli Veteriner Hekim Hande Altun, kurban seçiminin sağlıklı ve besi durumu iyi olan hayvanlardan yapılması ve kurban etinin kesildikten sonra ilk 24 saat, 0-4 derece aralığında sıcaklıkta muhafaza edilmesi gerektiğini söyledi. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
Birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği bu günde, bayramın kurban ibadeti ile taçlandığını vurgulayan ESK Genel Müdürü Kayhan mesajında; [Devamı]
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlık sayısı açısından sıkıntı olmadığını belirterek, "Son günlerde satışlar daha da yoğunlaşır ama yetiştiricilerimiz şu anda kurbanlıkların yüzde 80'inin satıldığını ifade ettiler." dedi. [Devamı]
Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Sektör ile ilgili değerlendirmelerde bulunulan ziyarette Başkan Çelik ve beraberindeki heyet, Genel Müdürümüze çalışmalarında başarılar diledi. [Devamı]
Diyarbakır Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Karamehmetoğlu ve Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Diyarbakır ve bölgesi sektörel konular hakkında istişarelerde bulundu. [Devamı]
Haberler
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti 06 Eylül 2022

Et ve Süt Kurumu Ürünleri Tarım Kredi Marketlerde 24 Ağustos 2022

Polatlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti 10 Ağustos 2022

Teksas'tan Kars'a Getirilen Beefmaster Irkı İlk Buzağılar Doğdu 09 Ağustos 2022

Et ve Süt Kurumunda Kurban Bayramı Mesaisi 18 Temmuz 2022

Kurban Eti Nasıl Muhafaza Edilmeli? 07 Temmuz 2022

Genel Müdürümüz Sayın Mustafa KAYHAN'dan Kurban Bayramı Mesajı 07 Temmuz 2022

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI PAKDİL: "KURBANLIK SAYISI AÇISINDAN SIKINTI YOK" 06 Temmuz 2022

Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Müdürümüzü Ziyaret Etti 01 Temmuz 2022

Çermik Belediye Başkanından Genel Müdürümüze Ziyaret 24 Haziran 2022
