RSS
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun ve beraberindeki heyet, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcıları Ferda Yıldırım, Mustafa Sami Cüceloğlu, İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Cemal Çalık ve Bilgi İşlem Dairesi Başkan Vekili İbrahim Çetin'in katıldığı nezaket ziyaretinde, Öz Gıda İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilmelerinden dolayı Genel Başkan Mehmet Şahin ve Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunuldu. [Devamı]
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2005 yılında faaliyete başlayan ve 71 il, 730 ilçede, 450 bin kişi üreticisi ile faaliyet gösteren Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Kurulu'na katıldı.
"2002'DEN BU YANA SÜT ÜRETİMİ % 163 ARTIŞLA 22,1 MİLYON TON OLDU" [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinasında iftar programı düzenlendi. Kombina Müdürü Yunus Bostancı, Kurum çalışanları ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombinası çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.
Kurum çalışanları ve Erzincan Tavuk Kombinası Müdürü Yunus Bostancı ile Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever iftar programına katıldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinasında iftar programı düzenlendi.
Kombina Müdürü Önder Alptekin, Kurum çalışanları ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinasında iftar programı düzenlendi.
Kurum çalışanları ve aileleri için düzenlenen iftar davetine ESK Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sami Cüceloğlu ve Teknik İşler Daire Başkanı Ender Akbaba, Kombina Müdürü Ayşe Bitiş katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun, Kurum çalışanları ve aileleri için iftar programı düzenledi.
Sincan Kombina Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına Sayıştay Uzman Denetçi Musa Demirbaş, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, Sincan Kombina Müdürü Mehmet Tekinöz, TOÇ- BİR SEN ve Öz Gıda İş Sendikaları yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. [Devamı]
Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Sami Cüceloğlu ve beraberindeki heyet Yozgat Kombinasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Heyet daha sonra düzenlenen iftar programına katıldı. Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Sami Cüceloğlu yaptığı konuşmada Kombina çalışanları ile iftarda beraber olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yozgat Kombina Müdürü Alpaslan Kılıç ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. [Devamı]
Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde İftar programı düzenlendi. İftar programına kombina çalışanları ve aileleri katıldı. İftar yemeğinde Kombina Müdürü Hamdullah GÜVEN Et Ve Süt Kurumu ailesinde, böylesi maneviyatı yüksek olan ramazan ayında bir araya gelen katılımcılara teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti belirtti.. [Devamı]
Haberler
Et ve Süt Kurumundan Öz Gıda İş Sendikasına Ziyaret 02 Temmuz 2019

2002'DEN BU YANA SÜT ÜRETİMİ % 163 ARTIŞLA 22,1 MİLYON TON OLDU 27 Haziran 2019

KAMUOYU AÇIKLAMASI 17 Haziran 2019
17.06.2019 tarihli “Mehmetçiğe Hastalıklı Et Gönderildi” şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yapılması zarureti hasıl olmuştur. “Türk Silahlı Kuvvetleri ile yapmış olduğumuz protokol gereği, teslimatı yapılan tüm et ve et ürünlerimizde hiçbir şekilde, sağlıksız et veya bunlardan elde edilen işlenmiş ürünler kullanılamaz ve bugüne kadar da kullanılmamıştır. [Devamı]Erzincan Tavuk Kombinası Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu 29 Mayıs 2019

Erzurum Kombinası Müdürlüğü Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu 28 Mayıs 2019

Denizli Kombinası Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu 28 Mayıs 2019

Sakarya Et ve Süt Kurumundan İftar Daveti 24 Mayıs 2019

Et ve Süt Kurumu Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi 24 Mayıs 2019

Yozgat Kombinasında İftar Programı Düzenlendi 21 Mayıs 2019

Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğü Çalışanları İftar Yemeğinde Buluştu 17 Mayıs 2019
