İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan Sektörel Ziyaretler Gerçekleştirdi 09 Aralık 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, Mali İşler ve Muhasebe Dairesi Başkanı Nuri Aslankaya, Sivas, Erzurum ve Erzincan illerinde kombinalarımızı ziyaret ederek sektörel görüşmeler gerçekleştirdi.

5 – 8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Sivas Kombina Müdürlüğünce düzenlenen Sivas Şarkışla Sektör Değerlendirme Toplantısı'na katılan Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan ve beraberindeki heyet, bölge üreticileri ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi.

Çok sayıda üreticinin katıldığı toplantıda, ESK Sivas hinterlandını kapsayan bölgelerde hayvancılık ve Sözleşmeli Besicilik Projesi ele alındı.

f37d756e 6c0b 4ed1 8eb3 4ca3d93a964b

Sivas ziyaretinin ardından Erzurum ve Erzincan illerinde ziyaretler gerçekleştiren Genel Müdür Yardımcımız Ahmet Kalkan, Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar'ı ziyaret etti.

Sivas, Erzurum ve Erzincan Kombinalarımızda incelemelerde bulunan heyet, Sivas Kombina Müdürü Zekeriya Güler, Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever ve Erzincan Kombina Müdürü Yunus Bostancı'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerde ESK çalışanları ile de bir araya gelen ESK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kalkan, kurum personelinin sorun ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

4