RSS
Antalya'nın Kaş ilçesi ile komşusu Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Yörükler, Toros Dağları'ndaki yaylalara çıkmaya başladı. Batı Antalya'nın ikinci en yüksek noktası olan Akdağ'ın etekleri yeniden koyun ve keçi sürüleriyle şenlendi. Serin geçen hava nedeniyle Yörükler bu yıl yaylalara gecikmeli çıktı. Akdağ'ın eteklerindeki Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası'ndan geçen Yörükler ilk olarak küçük bir ovayı andıran, denizden 2 bin 200 metre yüksekliğindeki Subaşı Yaylası'na çıktı. Akdağ'ın zirvesinden eriyerek akan kar suların ayrı bir güzellik kattığı ovada koyun, keçi ve sığır sürüleri özgürce otluyor. Bazı çocuklar, pandemi nedeniyle okul kapalı olunca sürülere eşlik ediyor. Yörükler doğal ortamda süt, yoğurt, peynir ve et üretiyor. Subaşı Yaylası'ndan doruklara doğru tırmanınca Akdağ'ın 2 bin 600... [Devamı]
Et ve Süt Kurumu 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi düzenlendi.
17-21 Şubat tarihleri arasında ESK Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına Genel Müdür Yardımcısı Vekili Mustafa Sami Cüceloğlu, daire başkanları, şube müdürleri ve birimlerde görevlendirilen kalite temsilcileri katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu hizmet içi eğitim programları kapsamında “Yeni Pazarlama Teknikleri Eğitimi” 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu tarafından verilen eğitim seminerine Ticaret ve Pazarlama Dairesi Başkanı Zafer Pekriz, Başkanlık personeli ile kombinalarda görev yapan pazarlama birimleri katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu 2019 yılı Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğünce “TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Versiyonu” konulu eğitim düzenlendi.
Türk Standartları Enstitüsü Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Murat Sayar tarafından verilen eğitim programına, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğü ile birlikte Kombinalarımızda görevli yönetim temsilcisi ve yardımcıları katıldı. [Devamı]
15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Etkinlikleri kapsamında Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin eşi Ahu Pakdemirli ile birlikte katıldığı törende "Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı" kapsamında 2019'un en iyi proje ödülleri sahiplerini buldu. [Devamı]
Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl Meme Kanseri farkındalık ayı olarak kabul edilen Ekim ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü personeli, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi tarafından bu kapsamda düzenlenen “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinliklerine katıldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü tarafından kanatlı işletmelerinde biyogüvenlik önlemlerinin uygulanması ve değerlendirilmesi eğitimi verildi.
Biyogüvenlik önlemlerinin uygulanması ve değerlendirilmesi eğitimine Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürü Yunus Bostancı ile Erzincan'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, sektör paydaşları, resmi ve özel veteriner hekimler ile üreticiler katıldı. [Devamı]
"İklim Esnekliği İle Ekosistem Yönetimini Geliştirerek Gıda Güvenliğine Yönelik Entegre Arazi Kullanım Planlaması" Projesinin açılış töreni Ankara’da düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katıldığı programda Et ve Süt Kurumu, diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte stant açarak hazır bulundu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun ve beraberindeki heyet, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcıları Ferda Yıldırım, Mustafa Sami Cüceloğlu, İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Cemal Çalık ve Bilgi İşlem Dairesi Başkan Vekili İbrahim Çetin'in katıldığı nezaket ziyaretinde, Öz Gıda İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilmelerinden dolayı Genel Başkan Mehmet Şahin ve Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunuldu. [Devamı]
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2005 yılında faaliyete başlayan ve 71 il, 730 ilçede, 450 bin kişi üreticisi ile faaliyet gösteren Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Kurulu'na katıldı.
"2002'DEN BU YANA SÜT ÜRETİMİ % 163 ARTIŞLA 22,1 MİLYON TON OLDU" [Devamı]
Haberler
Yörükler, Yaylalarla Buluşmaya Başladı 10 Haziran 2020
Antalya'nın Kaş ilçesi ile komşusu Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Yörükler, Toros Dağları'ndaki yaylalara çıkmaya başladı. Batı Antalya'nın ikinci en yüksek noktası olan Akdağ'ın etekleri yeniden koyun ve keçi sürüleriyle şenlendi. Serin geçen hava nedeniyle Yörükler bu yıl yaylalara gecikmeli çıktı. Akdağ'ın eteklerindeki Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası'ndan geçen Yörükler ilk olarak küçük bir ovayı andıran, denizden 2 bin 200 metre yüksekliğindeki Subaşı Yaylası'na çıktı. Akdağ'ın zirvesinden eriyerek akan kar suların ayrı bir güzellik kattığı ovada koyun, keçi ve sığır sürüleri özgürce otluyor. Bazı çocuklar, pandemi nedeniyle okul kapalı olunca sürülere eşlik ediyor. Yörükler doğal ortamda süt, yoğurt, peynir ve et üretiyor. Subaşı Yaylası'ndan doruklara doğru tırmanınca Akdağ'ın 2 bin 600... [Devamı]
TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Tamamlandı 24 Şubat 2020
Et ve Süt Kurumu 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi düzenlendi.
17-21 Şubat tarihleri arasında ESK Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına Genel Müdür Yardımcısı Vekili Mustafa Sami Cüceloğlu, daire başkanları, şube müdürleri ve birimlerde görevlendirilen kalite temsilcileri katıldı. [Devamı]
Yeni Pazarlama Teknikleri Eğitim Programı Tamamlandı 25 Aralık 2019
Et ve Süt Kurumu hizmet içi eğitim programları kapsamında “Yeni Pazarlama Teknikleri Eğitimi” 20-21 Aralık 2019 tarihlerinde gerçekleştirildi.
Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu tarafından verilen eğitim seminerine Ticaret ve Pazarlama Dairesi Başkanı Zafer Pekriz, Başkanlık personeli ile kombinalarda görev yapan pazarlama birimleri katıldı. [Devamı]
TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Gerçekleşti 02 Aralık 2019
Et ve Süt Kurumu 2019 yılı Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğünce “TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Versiyonu” konulu eğitim düzenlendi.
Türk Standartları Enstitüsü Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Murat Sayar tarafından verilen eğitim programına, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğü ile birlikte Kombinalarımızda görevli yönetim temsilcisi ve yardımcıları katıldı. [Devamı]
Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni Ankara'da Düzenlendi 18 Ekim 2019
15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü Etkinlikleri kapsamında Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin eşi Ahu Pakdemirli ile birlikte katıldığı törende "Tarımda Kadın Girişimciliğinin Güçlendirilmesi Programı" kapsamında 2019'un en iyi proje ödülleri sahiplerini buldu. [Devamı]
1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı 11 Ekim 2019
Dünya Sağlık Örgütü tarafından her yıl Meme Kanseri farkındalık ayı olarak kabul edilen Ekim ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Kombina Müdürlüğü personeli, Ziya Gökalp Anadolu Lisesi tarafından bu kapsamda düzenlenen “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” etkinliklerine katıldı. [Devamı]
Erzincan Kombinasında Biyogüvenlik Eğitimi 10 Eylül 2019
Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü tarafından kanatlı işletmelerinde biyogüvenlik önlemlerinin uygulanması ve değerlendirilmesi eğitimi verildi.
Biyogüvenlik önlemlerinin uygulanması ve değerlendirilmesi eğitimine Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürü Yunus Bostancı ile Erzincan'da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Temsilcileri, sektör paydaşları, resmi ve özel veteriner hekimler ile üreticiler katıldı. [Devamı]
"Arazi Kullanım Planlaması Projesi" Tanıtıldı 04 Temmuz 2019
"İklim Esnekliği İle Ekosistem Yönetimini Geliştirerek Gıda Güvenliğine Yönelik Entegre Arazi Kullanım Planlaması" Projesinin açılış töreni Ankara’da düzenlendi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin katıldığı programda Et ve Süt Kurumu, diğer kurum ve kuruluşlar ile birlikte stant açarak hazır bulundu. [Devamı]
Et ve Süt Kurumundan Öz Gıda İş Sendikasına Ziyaret 02 Temmuz 2019
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Uzun ve beraberindeki heyet, Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti.
Genel Müdür Yardımcıları Ferda Yıldırım, Mustafa Sami Cüceloğlu, İnsan Kaynakları ve Yönetim Geliştirme Dairesi Başkanı Dr. Cemal Çalık ve Bilgi İşlem Dairesi Başkan Vekili İbrahim Çetin'in katıldığı nezaket ziyaretinde, Öz Gıda İş Sendikası 14. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilmelerinden dolayı Genel Başkan Mehmet Şahin ve Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Ali Hançeroğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunuldu. [Devamı]
2002'DEN BU YANA SÜT ÜRETİMİ % 163 ARTIŞLA 22,1 MİLYON TON OLDU 27 Haziran 2019
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2005 yılında faaliyete başlayan ve 71 il, 730 ilçede, 450 bin kişi üreticisi ile faaliyet gösteren Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Kurulu'na katıldı.
"2002'DEN BU YANA SÜT ÜRETİMİ % 163 ARTIŞLA 22,1 MİLYON TON OLDU" [Devamı]
Türkçe
English