Haberler
Erzincan Kombinasında 12-16 Kasım 2018 tarihlerinde, Genel Müdürlük Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürü Zafer Güven, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ve Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanlarının katılımıyla Helal Uygunluk Belgelendirme Tetkikleri gerçekleştirildi.
[Devamı]
Sivas Valisi Salih Ayhan, Et ve Süt Kurumu Sivas Kombinasında incelemelerde bulundu.
Kombina Müdürü Zekeriya Güler’den bilgi alan Ayhan, tarım ve hayvancılık alanında ilimize büyük katkı sağlayacak tesisin işleyişini yerinde gördüklerini söyledi. Sivas’ın tarım ve hayvancılık potansiyelinin çok yüksek olduğunu dile getiren Vali Ayhan, “Buradaki ziyaretimizin amacı Et ve Süt Kurumumuza hem Valiliğimizin hem de İl Özel İdaremizin kuvvetli desteğinin devam edeceğini vurgulamaktır. Bu tesise yönelik hayvancılık alanında projeler gerçekleştireceğiz. Şarkışla, Gemerek, Altınyayla, Ulaş ve Kangal ilçemizi kapsayan bu bölgeye yönelik projelerimizle burasının alt yapısını daha da güçlendireceğiz. Bu tesise önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’ın, milletvekillerimizin gerçekten çok emeğ...
[Devamı]
Erzincan Kombina Müdürlüğünde uygulanan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Belgelendirme Tetkikleri 17-22 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Genel Müdürlük Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürü Zafer GÜVEN, Uzman Sadegül YANIK ve yetkili firma tarafından düzenlenen tetkikler sonucunda, Erzincan Kombinası belge yenileme tetkiklerini başarıyla tamamladı.
[Devamı]
Hayvancılık Genel Müdürü Zekeriyya Erdurmuş ve beraberindeki heyet, Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinasını ziyaret etti. Hayvancılık Sektörü toplantısı ve tarım fuarına katılmak üzere Erzurum’da bulunan Hayvancılık Genel Müdürü Erdurmuş ve Bitkisel Üretim Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Dallı, Erzurum İl Tarım Müdürü Osman Akar, Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal ile birlikte Erzurum Kombinasını ziyaret etti.
[Devamı]
Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünde uygulanan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, 2018 yılı ikinci İç Kalite ve Belge Yenileme Tetkikleri 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sivas Kombina Müdürlüğü, 5. Sivas Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Sivas Kongre Merkezi ve Fuar Alanında 4-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen fuarın açılışına Sivas Valisi Davut Gül Sivas milletvekilleri il ve ilçe protokol üyelerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreninin ardından Vali Gül ve beraberindeki heyet stantları gezdi. Et ve Süt Kurumu standını da ziyaret eden heyete Yozgat Kavurması ikram edildi.
[Devamı]
Diyarbakır Kombinası Müdürlüğünde uygulanan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri, 2018 yılı ikinci İç Kalite ve Belge Yenileme Tetkikleri 3-7 Eylül 2018 tarihleri arasında tamamlandı. Genel Müdürlük Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürü Zafer Güven, Veteriner Hekim Züleyha Başçı ve yetkili firma tarafından gerçekleştirilen tetkikler sonucunda, Diyarbakır Kombinası belge yenilemeye hak kazandı.
[Devamı]
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Denizli Tarım İl Müdürü Yılmaz Erkaya, 27.07.2018 tarihinde Denizli Et Kombinasını ziyaret etti.
Et ve Süt Kurumunun sektördeki önemini ve Denizli Kombinasının piyasadaki etkin faaliyetlerini değerlendiren Bayraktar, işletme binasını gezerek kombina çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
[Devamı]
Erzincan İl Müftülüğü tarafından Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğü çalışanlarına helal kesim ve üretim semineri verildi.
İl Müftü Vekili Mahmut BEKTAŞ tarafından verilen seminerde, helal kesim kuralları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Kurum çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği seminer sonrasında katılımcılara sertifikaları verildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombinası personeline helal kesim eğitimi verildi. Yozgat Müftülüğünden Vaiz Mehmet Taşkın tarafından düzenlenen eğitime Kombina Müdürü Ali Yüksel, Kombina Müdür Yardımcısı İsmail Dişli ve Kombinada görev yapan kasaplar katıldı. Yozgat Vaizi Mehmet Taşkın, hayvanın etinin helal olabilmesi için gerekli kurallar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]