Kombinalardan Haberler
Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde 01 - 05 Kasım 2021 tarihleri arasında TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri iç tetkikleri tamamlandı. Belge Yenileme Denetimi Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü yönetiminde, Baş Tetkikçi Gonca Aydınol koordinasyonunda gerçekleştirilerek belgelerin yenilenmesine karar verildi. Kombina Müdürü Hamdullah Güven, Belge Yenileme denetiminin başarılı geçtiğini belirterek denetimde emeği geçenlere teşekkür etti
[Devamı]
Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile birlikte Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk kombinamızı ziyaret etti.
Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı ile Erzincan Organize Sanayi Bölge Müdürü Ömer Faruk Naymanın da eşlik ettiği ziyarette üretim tesislerinde incelemelerde bulunan heyet, Kombina faaliyetleri hakkında Kombina Müdürü Yunus Bostancı'dan bilgi aldı.
[Devamı]
Sivas Et Kombinası Müdürü Zekeriya Güler yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi.
Sivas Et Kombinasında 2021 yılında bu güne kadar 846 hayvan kesimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Güler, son 1 aydır pastırma üretimine de başladıklarını belirtti.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombina Müdürü Ayşe Bitiş, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti. Bölgenin ve Sakarya ilinin hayvancılık faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerin gerçekleştirildiği ziyarette Kombina Müdürü Ayşe Bitiş Sakarya Kombinasının çalışmaları hakkında Vali Kaldırım’a bilgi verdi.
[Devamı]
Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Denizli Et Kombinasını ziyaret etti. Kombina'nın üretim ve kesimhane tesislerinde incelemelerde bulunan Kaçmaz, Kombina Müdürü Alper Durmuş'tan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.
[Devamı]
29-30 Eylül 2021 tarihlerinde Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri iç tetkikleri tamamlandı.
Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yetkili firma tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkiki ile birlikte belgelerin yenilenmesine karar verildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Bingöl Kombina Müdürlüğü personeline yönelik olarak AFAD tarafından Acil Durum Eğitim Programı gerçekleştirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 28.09.2021 tarihinde düzenlenen Acil Durum Programı dahilinde; yangın söndürme, arama kurtarma ve ilk yardım konularında Bingöl Kombinası ekiplerine eğitim verildi.
[Devamı]
Süt İşleri Dairesi Başkanı Seydahmet Özkan ve Teknik İşler Dairesi Başkanı Ramazan Palıt ve beraberindeki heyet Yozgat Kombina Müdürlüğünü ziyaret etti. Süt İşleme Tesisinde incelemelerde bulunan heyet, 2021 yılı sonunda faaliyet geçmeye hazırlanan Süt İşleme Tesisi ile ilgili çalışmaları değerlendirdi.
[Devamı]
TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri iç tetkikleri Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor.
13-16 Eylül 2021 tarihlerinde Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünde birimimiz tarafından ikinci iç tetkik yapılıp ardından ilgili firma tarafından belge yenileme tetkiki yapılarak belgelerin devamına karar verilmiştir.
[Devamı]
Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, Erzincan Tavuk Kombinasını ziyaret etti. Kombina tesislerinde incelemelerde bulunan Arabacı, Kombina Müdürü Yunus Bostancı’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Günlük yaklaşık yüz ton üretim kapasitesine sahip Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası bölge ekonomisi ve kanatlı hayvancılık faaliyetlerine önemli katma değer sağlıyor.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]