Kombinalardan Haberler
2021 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında Et ve Süt Kurumu Bingöl Kombina Müdürlüğü personeline yönelik olarak Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 02 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilen Afet Farkındalık Eğitimleri, Acil Durum Ekipleri Eğitimi, Risk Yönetimi programları kapsamında afet ve acil durumlara yönelik uygulamalar ele alındı.
[Devamı]
ISO 22000 TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim sistemi kapsamında Denizli Kombina Müdürlüğü belgelendirme tetkikleri tamamlandı. Denizli Kombina Müdürü Önder Alptekin, tesislerin tamamında kalite yönetim sistemine uygun şekilde gerekli düzenlemeler yapıldığını söyledi. Et ve Süt Kurumunun Çiftlikten Sofraya Güvenle sloganı ile üreticiden tüketiciye bir köprü olarak hizmet ettiğini belirten Alptekin, 2014 yılında faaliyete geçen kombinanın hizmet kalitesinde sürdürülebilirliği önemsediklerini ve bu konuda gerekli titizliği gösterdiklerini dile getirdi.
[Devamı]
İçişleri Bakanlığı tarafından Afete Hazır Türkiye ve Bilgilendirme Kampanyası kapsamında başlatılan Afet Eğitim Seferberliğine Et ve Süt Kurumu çalışanlarının katılımı sürüyor.
Ağrı Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından Ağrı Et ve Süt Kurumu Kombinası personeline yönelik olarak düzenlenen eğitim programına Kombina Müdürü Yılmaz Aslan ve çok sayıda kurum personeli katıldı.
[Devamı]
Türk Kızılay'ın "İyi ki Varsın Kan Dostum" Kampanyasına Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinası personeli kan ve kök hücre bağışında bulunarak destek verdi.
Sağlık durumu elverişli olan çok sayıda personelin kan ve kök hücre bağışında bulunarak önemli bir görevi yerine getirdiğini belirten Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, "Korona virüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz bu dönemde, Türk Kızılay"ın kampanyasına yoğun ilgi gösteren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinası Müdürlüğü çalışanları Türk Kızılay'ın Kan Bağışı Kampanyasına katıldı.
Kombina Müdürlüğünde düzenlenen organizasyona kombina personeli yoğun ilgi gösterdi.
Türk Kızılay'ın "İyi ki Varsın Kan Dostum" Kampanyasına destek vermekten mutluluk duyduklarını dile getiren Kombina Müdürü Ayşe Bitiş, pandemi koşullarına uygun olarak düzenlenen organizasyona katılarak kan bağışında bulunan ESK personeline teşekkür etti.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, Yozgat Kombinasında devam eden Süt İşleme Tesisinde incelemelerde bulundu.
Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Yozgat'a giden ESK Genel Müdürü Uzun, ilk olarak Yozgat Valisi Ziya Polat'ı makamında ziyaret ederek Et ve Süt Kurumunun Yozgat ve bölgesine yönelik faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.
[Devamı]
Diyarbakır Vali Yardımcısı Fatih Cıdıroğlu, Et ve Süt Kurumu kombinasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı kurum İl Müdürlerinin de katıldığı ziyarette, Diyarbakır kombinasında faaliyete geçen kavurma ünitesinin açılışı yapıldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinası çalışanları, Tarım ve Orman Bakanlığınca başlatılan Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes Kampanyasına Kombina kampüsü arazisine ağaç dikerek destek verdiler.
Kombina Müdürü Ayşe Bitiş, Müdür Yardımcıları ve tüm personelin katılımı ile gerçekleştirilen ağaç dikme töreni ile Sakarya Kombina arazisi yeşillendirildi.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun çeşitli etkinlik ve programlara katılmak üzere gittiği Diyarbakır’da, Et ve Süt Kurumu Kombinasını ziyaret etti.
Kombina Müdürü Hamdullah Güven ve çalışanlar tarafından karşılanan Genel Müdürümüz Osman Uzun, Kombina Tesislerinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
[Devamı]
Yozgat Valisi Ziya Polat Et ve Süt Kurumu Yozgat Et Kombinası Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Kombina Müdürü Alpaslan Kılıç’tan kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Tesiste incelemelerde bulunan Vali Polat, "Haziran ayı sonunda Süt Üretim Tesisini de ilimize kazandırılacağını ifade etti. Valimiz Polat “Et ve Süt Kurumu Yozgat’ımız için önemli. Bugün Yozgat’ta üretilen Yozgat Kavurma ve Sucuk Türkiye’nin dört bir yanında satışa sunuluyor. Bu ürünler tamamen Yozgat’ımızda yetişen hayvanların kesimi ile gerçekleştiriliyor. Tamamen steril, güvenle yiyebileceğimiz ürünler. Haziran sonunda Et ve Süt Kurumu bünyesinde ki tesisler içerisinde Türkiye de ilk ve tek olacak olan ve beyaz peynir, kaşar peyniri, lor peyniri, krema, tereyağı üretimi yapılacak Süt İşletme Tesisi faaliyete geçecek. Bu tes...
[Devamı]
[Galeri görünümü ]