İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu
RSS

Kombinalardan Haberler

Erzincan Kombinamızdan Vali Mehmet Makas'a Ziyaret 13 Ekim 2021
foto Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombina Müdürü Yunus Bostancı, Erzincan Valisi Mehmet Makas'ı makamında ziyaret etti. Erzincan Tavuk Kombinası faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerin gerçekleştirildiği ziyarette, Kombina Müdürü Yunus BOSTANCI Erzincan Kombinasının çalışmaları hakkında Vali Makas’a bilgi verdi. [Devamı]
Sivas Et Kombinasında Günlük 2,5 Ton Kavurma ve 300 Kilogram Pastırma Üretiliyor 08 Ekim 2021
foto Sivas Et Kombinası Müdürü Zekeriya Güler yürüttükleri çalışmalara ilişkin bilgi verdi. Sivas Et Kombinasında 2021 yılında bu güne kadar 846 hayvan kesimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Güler, son 1 aydır pastırma üretimine de başladıklarını belirtti. [Devamı]
Kombinamızdan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım'a Ziyaret 05 Ekim 2021
foto Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombina Müdürü Ayşe Bitiş, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı makamında ziyaret etti. Bölgenin ve Sakarya ilinin hayvancılık faaliyetleri ile ilgili değerlendirmelerin gerçekleştirildiği ziyarette Kombina Müdürü Ayşe Bitiş Sakarya Kombinasının çalışmaları hakkında Vali Kaldırım’a bilgi verdi. [Devamı]
Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz Tesislerimizi İnceledi 05 Ekim 2021
foto Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Denizli Et Kombinasını ziyaret etti. Kombina'nın üretim ve kesimhane tesislerinde incelemelerde bulunan Kaçmaz, Kombina Müdürü Alper Durmuş'tan yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. [Devamı]
Erzincan Tavuk Kombinasında TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Belge Yenileme Denetimi Gerçekleşti 01 Ekim 2021
foto 29-30 Eylül 2021 tarihlerinde Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri iç tetkikleri tamamlandı. Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda yetkili firma tarafından gerçekleştirilen belge yenileme tetkiki ile birlikte belgelerin yenilenmesine karar verildi. [Devamı]
Bingöl Kombinasında Afet Eğitim Programı Düzenlendi 29 Eylül 2021
foto Et ve Süt Kurumu Bingöl Kombina Müdürlüğü personeline yönelik olarak AFAD tarafından Acil Durum Eğitim Programı gerçekleştirildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 28.09.2021 tarihinde düzenlenen Acil Durum Programı dahilinde; yangın söndürme, arama kurtarma ve ilk yardım konularında Bingöl Kombinası ekiplerine eğitim verildi. [Devamı]
Yozgat Süt İşleme Tesisi Çalışmaları Hızla Devam Ediyor 23 Eylül 2021
foto Süt İşleri Dairesi Başkanı Seydahmet Özkan ve Teknik İşler Dairesi Başkanı Ramazan Palıt ve beraberindeki heyet Yozgat Kombina Müdürlüğünü ziyaret etti. Süt İşleme Tesisinde incelemelerde bulunan heyet, 2021 yılı sonunda faaliyet geçmeye hazırlanan Süt İşleme Tesisi ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. [Devamı]
Yozgat Et Kombinamızda ISO 9001 KYS VE ISO 22000 GGYS Tetkiki Tamamlandı 23 Eylül 2021
foto TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri iç tetkikleri Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor. 13-16 Eylül 2021 tarihlerinde Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünde birimimiz tarafından ikinci iç tetkik yapılıp ardından ilgili firma tarafından belge yenileme tetkiki yapılarak belgelerin devamına karar verilmiştir. [Devamı]
Erzincan Vali Yrd. Mehmet Deniz Arabacı Tesislerimizi İnceledi 23 Eylül 2021
foto Erzincan Vali Yardımcısı Mehmet Deniz Arabacı, Erzincan Tavuk Kombinasını ziyaret etti. Kombina tesislerinde incelemelerde bulunan Arabacı, Kombina Müdürü Yunus Bostancı’dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Günlük yaklaşık yüz ton üretim kapasitesine sahip Et ve Süt Kurumu Tavuk Kombinası bölge ekonomisi ve kanatlı hayvancılık faaliyetlerine önemli katma değer sağlıyor. [Devamı]
Erzurum Kombinası Çalışanlarına Et Hijyeni Eğitimi  17 Eylül 2021
foto Erzurum Kombina Müdürlüğü çalışanları, Atatürk Üniversitesince düzenlenen "Et Hijyeni ve Teknolojisi Eğitimi" programına katıldı. Eğitim programı Atatürk Üniversitesi Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin desteği ile Veteriner Fakültesi Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı tarafından Erzurum Kombina Müdürlüğü personeline yönelik olarak gerçekleştirildi. Et endüstrisi alanında görevli personelin katıldığı eğitimler, Fakülte Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Atasever, Prof. Dr. Meryem Aydemir Atasever, Doktor Öğretim Üyesi Sevda Urçar Gelen tarafından verildi. Programda iyi hijyen uygulamaları, güvenilir ve sağlıklı et üretimi konuları ele alındı. [Devamı]
Sayfalar: 12345