İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu
RSS

Kombinalardan Haberler

Et ve Süt Kurumundan Kızılaya Kan Desteği 14 Ekim 2020
foto Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü personeli, Et ve Süt Kurumu'nun 68. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Korona virüs pandemisi sürecinde kan stoklarında azalma olan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürlüğü Kampüsüne gelen Kızılay Kan Bağış Aracında 80 personel ile birlikte kan bağışında bulunan Kurum Müdürü Yılmaz Aslan yaptığı açıklamada, "Bu pandemiden dolayı son zamanlarda verebildiğimiz kadar kan bağışında bulunmak istedik. Kan bağışlarında biraz azalma olduğunu fark ettik. Bunun üzerine biz de kan bağışına katkıda bulunmak üzere Kızılay Başkanı Orhan Tatlı ve ekibini kurumumuza davet ettik. Bilindiği üzere bir kan 3 can demektir. Onun için bir kan bağışı can kurtarmak demektir. Kan bağışında bulunalım, çekinmeyelim, kan verebilecek ... [Devamı]
Türk Kızılayı Genel Başkan Yardımcısı Ismail Hakkı Turunç Et ve Süt Kurumu Denizli Et Kombinasını Ziyaret Etti 07 Ağustos 2020
foto Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Turunç Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürümüz Önder Alptekin'i makamında Ziyaret ederek Kurban Bağışı Kampanyası Kapsamında kombinada bayram boyunca süren kurban kesimleri için teşekkür etti. [Devamı]
Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Ağrı Et Ve Süt Kurumu Kombina Müdürümüz Yılmaz Aslanı ziyaret etti 17 Temmuz 2020
foto Ağrı Valisi Dr. Osman Varol Ağrı Et ve Süt Kurumu Kombina Müdürü Yılmaz Aslan’ı ziyaret etti. Vali Dr. Osman Varol, Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürü Yılmaz Aslan’a iade-i ziyarette bulundu. Et ve Süt Kurumu Ağrı Et Kombinası Müdürü Yılmaz Aslan ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali Varol, Et Kombinası Müdürü Aslan ile makamında bir süre görüştü. Daha sonra ESK Ağrı Et Kombinası tesislerinde; kesimhane, hayvan bekleme padokları, soğuk deposu ve üretim birimlerinde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. [Devamı]
Et ve Süt Kurumu Pandemide Ülkemiz İçin Üretime Devam Etti 02 Haziran 2020
foto Et ve Süt Kurumu, koronavirüs salgını sürecinde alınan üst düzey önlemler sayesinde üretimi kesintisiz sürdürerek Türkiye'nin et ihtiyacını karşılamaya devam etti. Kuruma ait tesislerinde salgın döneminde son 1 ayda 12 bin ton et tüketiciye sunuldu.Et ve Süt Kurumu, pandemi döneminden etkilenmeyen kuruluşların başında geldi. Kurumun ülke genelindeki 13 et kombinasında virüse karşı üst düzey önlemler alınarak, üretim devam etti. 13 kentteki kombinalarda Ramazan ayında kurum kombinalarında 12 bin ton et üretimi yapıldı.SİNCAN ET KOMBİNASINDA ÖNLEMLERKurumun en büyük üretim merkezi olan 1 ayda 5,5 bin ton üretim yapılan Sincan Et Kombinası'nda bu süreçte salgına karşı tüm tedbirler alınarak üretim yapıldı. Bu kapsamda ilk olarak çalışanlar için sıralı çalışma sistemine geçildi. Kronik rahatsı... [Devamı]
ESK Mağazalarında Korona Virüse Karşı Üst Düzey Tedbirler Alındı 25 Mart 2020
foto ESK Genel Müdürlüğü korona virüsten korunma çalışmalar kapsamında tüm kombinalarında ve satış mağazalarında üst düzey tedbirler almaya devam ediyor. ESK, Türkiye’nin dört bir yanındaki tesislerinde, et ve et ürünleri üretimi ve satışı ile ilgili alanlarda hijyen kuralları ve iş sağlığı, güvenliğine yönelik titizlikle uyguladığı tüm koruyucu tedbirlerini sürdürüyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Kurum satış mağazaları günlük olarak korona virüse karşı dezenfekte ediliyor. [Devamı]
ESK'da Görev Yapan Teknik Personel Hizmet İçi Eğitim Programına Katıldı 16 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı Kapsamında "Sistematik Et Muayenesi, Zoonoz Hastalıklar" ile "İletişim Becerileri, Çalışma Yaşamında Motivasyon ve Verimlilik" eğitimleri düzenlendi. 12-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programına Kurumumuz Genel Müdür Yardımcısı Vekili Mustafa Sami Cüceloğlu, Alım ve Üretim Dairesi Başkanı İbrahim Sarıtosun, Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Güner ile Başkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Gündüz katılım sağladı. Genel Müdürlük ile Kombina ve Depo Müdürlüklerimizin Veteriner Hekim ve Gıda Mühendislerine yönelik hazırlanan eğitim programında Prof. Dr. Ahmet Güner Sistematik Et Muayenesi ve Zoonoz Hastalıklar, Prof. Dr. Mustafa Gündüz ise İletişim Becerileri ile Çalışma Ya... [Devamı]
Diyarbakır Kombinasında Stres Yönetimi İleşitim ve Empati Eğitimi 11 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu Diyarbakır Et Kombinası Müdürlüğünde kurum çalışanlarına stres yönetimi, iletişim ve empati konulu eğitim düzenlendi. Kombina konferans salonunda gerçekleştirilen eğitim, Diyarbakır İl Sağlık Müdürlğünde görev yapan Psikolog Birsen Budak tarafından verildi. [Devamı]
Erzincan Kombinamızdan Kızılaya Kan Bağışı 10 Mart 2020
foto Erzincan Tavuk Kombinasında kan bağışı kampanyası düzenlendi. Erzincan Kombinasının sosyal sorumluluk çalışması olarak sürdürdüğü ve yılda dört defa organize ettiği kan bağışının ilki gerçekleştirildi. Bu kapsamda, Kızılay yetkililerince Kurum çalışanlarına yönelik Kök Hücre Bilgilendirme Eğitimi verildi. Kurum çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlik Kızılay’ın ‘İyi ki Varsın Kandostum’ kampanyası kan bağışı ile taçlandırıldı. [Devamı]
Ağrı Kombinasında İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dezenfeksiyon Eğitimi 04 Mart 2020
foto Et ve Süt Kurumu Ağrı Kombinası personeline İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dezenfeksiyon eğitimi verildi. Kombina Konferans Salonunda düzenlenen programda İş Güvenliği Uzmanı ve İş Yeri Hekimi tarafından kombina personeli bilgilendirildi. [Devamı]
Denizli Kombinasında Helal Kesim Eğitimi 27 Şubat 2020
foto Et ve Süt Kurumu Denizli Kombinası personeline helal kesim eğitimi verildi. Denizli Müftülüğü işbirliği ile Kalite Yönetim Sistemleri kapsamında düzenlenen eğitim programına Kombina Müdürü Önder Alptekin, müdür yardımcıları ve Kombinada görev yapan kasaplar katıldı. [Devamı]
Sayfalar: 1234