İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu
RSS

Kombinalardan Haberler

Yozgat Süt İşletme Tesisinde Ürün Çeşitleri Artıyor 04 Nisan 2022
foto Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat ziyaretleri kapsamında Et ve Süt Kurumu Yozgat Süt İşletmesi Müdürlüğünde incelemelerde bulundu. Başer, daha önce tereyağı üretiminin yapıldığı Et ve Süt Kurumunda kaşar peyniri ve lor peyniri deneme üretimlerinin başladığını belirterek şunları söyledi. "Yozgat Et ve Süt Kurumu bünyesinde kurduğumuz “Süt Ünitesinde ürün çeşitlerimiz çoğalıyor. Tereyağı, kaşar, lor peyniri deneme üretimlerine başladık. Sırada diğer ürünler var. Süt ünitesi istihdama katkı sunacak, Yozgat tarım ve hayvancılığına çok şey katacak. Yakında Türkiye’nin dört bir tarafında Yozgat menşeili ürünler olacak. Bu gurur bize yeter." dedi. [Devamı]
Üniversite Öğrencileri Yozgat Kombinamıza Teknik Gezi Gerçekleştirdi 01 Nisan 2022
foto Ondokuz Mayıs Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü öğrencileri, 31 Mart tarihinde Et ve Süt Kurumu Yozgat Kombinasına teknik gezi gerçekleştirdi. Gezi kapsamında öğrencilere Kombina Müdür Yardımcısı İsmail Dişli, Genel Müdürlüğümüz ve Kombinalar hakkında bilgi vererek kombina konferans salonunda sunum yaptı. [Devamı]
İstanbul Et İşletme Müdürlüğüne Ziyaret 31 Mart 2022
foto İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, Beylikdüzü İlçe Tarım ve Orman Müdürü Faruk Doğan ve beraberindeki heyet Et ve Süt Kurumu İstanbul Et İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, Et ve Süt Kurumu İstanbul Et İşletme Müdürü Ceyhun Bozçalar, İstanbul ve hinterlandını kapsayan bölgelerde sürdürülen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. [Devamı]
Sakarya Kombinasında Personel Eğitimi Düzenlendi 30 Mart 2022
foto Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombinası Sağlık Kontrol Şefliği tarafından, kombina konferans salonunda personellere “Hijyen Sanitasyon, Alet Ekipman Kullanımı ve Zoonoz Hastalıklar” konusunda eğitim düzenlendi. Eğitim kapsamında, kullanılan alet ve ekipmanların iş sağlığı açısından önemine vurgu yapıldı. [Devamı]
Erzincan Tavuk Kombinasında ISO Tetkikleri Tamamlandı 28 Mart 2022
foto Erzincan Tavuk Kombinası Müdürlüğünde ISO 9001 Kalite ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri 2022 yılı belge yenileme tetkikleri tamamlandı. Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğünce sürdürülen tetkikler sonrasında belgelerin devamlılığına karar verildi. [Devamı]
Van’da Sektör Değerlendirme Toplantısı 24 Mart 2022
foto Van Valisi Mehmet Emin Bilmez başkanlığında, Van İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde sektör değerlendirme toplantısı düzenlendi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Et ve Süt Kurumu Van Kombina Müdür Yardımcısı Ferhat Aksoy ve sektör temsilcileri katıldı. [Devamı]
Adana Kombinasından Sektörel Ziyaret 23 Mart 2022
foto Et ve Süt Kurumu Adana Kombina Müdürü Önder Alptekin, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ayhan Kızıltan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Kombina Müdürü Alptekin, Adana ve ESK Adana Kombinası hinterlandını kapsayan bölgelerde hayvancılık sektöründe gerçekleşen faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. [Devamı]
Denizli Kombinasından İzmir ve Manisa’ya Ziyaret 21 Mart 2022
foto Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürü Alper Durmuş, İzmir Kırmızı Et Birliği Başkanı Osman Civil’i ve Manisa Yunus Emre Belediye Başkanı ve eski milletvekili olan Dr. Mehmet Çerçi’yi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Kombina Müdürü Alper Durmuş, ESK Denizli Kombinasının hinterlandında bulunan bölgelerin hayvancılık sektöründe sağladığı faaliyetler, İzmir ve Manisa ilindeki üreticiler hakkında istişarelerde bulundu. [Devamı]
Sakarya Kombinasından Teknik Gezi Ziyareti 21 Mart 2022
foto Et ve Süt Kurumu Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü Sağlık Kontrol ve Laboratuvar Şefliği tarafından Sakarya Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarı’na teknik gezi ziyareti gerçekleştirildi. Sakarya Ticaret Borsası Gıda Laboratuvar Müdürü Hediye Özmen ve kombina personelleri kombina laboratuvar hizmetleri ve işlemleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. [Devamı]
Erzurum Kombinasında Kalite Yönetim Sistemi ve Helal Belgelendirme Tetkikleri 18 Mart 2022
foto Erzurum Kombina Müdürlüğünde Kalite Yönetim Sistemi ve Helal Belgelendirme tetkikleri gerçekleşti. ESK Erzurum Kombinasında Türk Standartları Enstitüsü tarafından, Et ve Süt Kurumu İç Kontrol ve Kalite Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda TS EN İSO 22000 Gıda Güvenliği Sistemi, TS EN İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve Helal Belgelendirme tetkikleri başarıyla tamamlandı. [Devamı]