İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüz Sektörel Ziyaretler Gerçekleştirdi 07 Aralık 2021

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, 1 – 2 Aralık 2021 tarihlerinde sektörel ziyaretleri kapsamında Trabzon,  Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Artvin, Rize illerinde  bazı idareci ve sektör temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ve Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Tarım ve hayvancılık sektörünün değerlendirildiği ziyaretlerde Genel Müdürümüz kısa zamanda Karadeniz bölgesinde faaliyete geçmesi planlanan Trabzon Et Kombinası ile ilgili görüş alışverişlerinde bulundu.

 Trabzon Belediye Başkanı ziyaret

ESK Genel Müdürü Osman Uzun, beraberinde Erzurum Et Kombinası Müdürü İsmail Atasever ile Gümüşhane İl Tarım ve Orman Müdürü Edip Birşen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Gümüşhane ilinde yürütülen hayvancılık faaliyetleri ile ilgili konular değerlendirildi. İl Müdürü Birşen, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek Genel Müdürümüze teşekkür etti.

Gümüşhane İl Tarım ve Oman Müdürü ziyaret

Genel Müdürümüz ayrıca, Of İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sedat Saral, Torul İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Rakan’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Karadeniz bölge hayvancılık faaliyetleri ele alındı.

WhatsApp Image 2021 12 07 at 10.40.46  

WhatsApp Image 2021 12 07 at 10.40.47 (1)