İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Erzincanlı Üreticilere Sözleşmeli Besicilik Projesi Tanıtıldı 16 Aralık 2022

Et ve Süt Kurumu Erzurum Et Kombina Müdürü İsmail Atasever ve Erzincan Tavuk Kombina Müdürü Yunus Bostancı Erzincan'da Sözleşmeli Besicilik Projesi tanıtım çalışmaları kapsamında,  Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı ve Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin’i ziyaret etti. 15 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen ziyarette, bölge hayvancılığı ve Sözleşmeli Besicilik konuları ele alındı.

Ziyaretlerin ardından İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda Sözleşmeli Besicilik Projesi tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıya Erzincan İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Şahin, ESK Erzurum Et Kombina Müdürü İsmail Atasever, Erzincan Tavuk Kombina Müdürü Yunus Bostancı katıldı.

Erzincan sektör temsilcilerinin ilgi gösterdiği toplantıda, bölge üreticilerine Sözleşmeli Besicilik modelinin işleyişi hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve üreticilerle görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında, Erzincanlı üreticilerimiz ile Sözleşmeli Besicilik Projesi kapsamında sözleşme imzalandı.

bead2b8e 5a27 4eec 9986 22feb108668e