İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüzden Denizli'ye Ziyaret 09 Eylül 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan, Denizli’de çeşitli ziyaretler ve temaslar gerçekleştirdi. Denizli Kombinasını ziyaret eden Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, kombinada düzenlenen değerlendirme toplantısında sektör temsilcileri ve üreticilerle bir araya geldi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Mustafa Kayhan,  Denizli'de ilk olarak İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar’ı ve  Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili’yi ziyaret etti. Denizli  ve bölgesindeki hayvancılık faaliyetlerin ve ESK'nın sürdürdüğü çalışmaların ele alındığı ziyaretlerde, et ve süt sektörü ile ilgili konular değerlendirildi.

ESK Denizli Kombinasını ziyaret eden Genel Müdürümüz Mustafa Kayhan, Kombina tesislerinde düzenlenen sektörel değerlendirme toplantısına katıldı. Denizli Kombina Müdürü Alper Durmuş, Denizli İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar ve çok sayıda üreticinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda üreticilerin talepleri değerlendirilirken, yeni hayata geçirilen Sözleşmeli Besicilik projesi ile ilgili katılımcılara bilgi verildi, görüş alışverişinde bulunuldu.