İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

ESK ile Atatürk Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

04 Mart 2022

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Atatürk  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Genel Müdür Osman Uzun tarafından 2 Mart 2022 tarihinde düzenlenen protokol merasimine Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Selim Sağlam, ESK Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, ESK AR-GE Müdürü Dr. İsmail Erim Köseoğlu ve Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever katıldı.

Kurumumuzun temellerinin atıldığı Erzurum ilinde bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirten Genel Müdür Uzun, “Ülkemize 70 yıl hizmet etmiş Et ve Balık Kurumu, yeni adıyla Et ve Süt Kurumu ülke hayvancılığını teşvik ederek istikrarlı bir şekilde geliştirilmesine katkı sağlamak ve hayvancılık verimliliğinin arttırılması hedefinde doğmuş bir kurumdur. Bundan dolayı Et ve Süt Kurumu, güvenli ve kaliteli et üretmeye, üretici ve tüketici arasında denge oluşturmaya ve sektörde faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir. Bunun yanında akademik çalışmalara ehemmiyet veren Kurumumuz ve üniversitelerimiz ile iş birliklerini yıl boyunca paylaşmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile iş birliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Rektör Çomaklı, görüşmenin sonunda üniversitenin bilimsel çalışmalarına destek veren kurumların örnek teşkil ettiğinin önemini vurgulayarak Genel Müdür Osman Uzun ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

05.03.2022 DADAŞ GAZETESİ
05.03.2022 DADAŞ GAZETESİ
04.03.2022 BAYBURT GAZETESİ
04.03.2022 TATVAN SESİ