İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğrencilerinden ESK’ya Ziyaret 30 Aralık 2021

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu üyesi öğrenciler, Et ve Süt Kurumu Sincan Kombina Tesislerini ve AR-GE Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette,  ESK Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Cemal Çalık ile bir araya gelen öğrenciler, Kurum faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

ESK 6625

Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak gençlerle bir araya gelmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Et ve Süt Kurumu tesislerinin akademik faaliyetler bakımından bir laboratuvar olarak değerlendirilmesi hususunda gençlere her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi. Bu kapsamda bilimsel çalışmalara katkı sunmak amacı ile Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisinin yayın hayatına başladığını belirten ESK Genel Müdür Yardımcısı Dr. Cemal Çalık, “Bilimsel araştırma ve çalışmalara öncülük edecek altyapımızı güçlendiriyoruz. AR-GE birimimizin kurulması ile birlikte üniversiteler ile iş birliğimizi daha da güçlendirdik ve akademik faaliyetlere hız kazandırdık. Bu kapsamda dönem dönem üniversite öğrencilerimizi Kurumumuzda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Araştırma Topluluğu Öğrencileri ziyaret programı kapsamında Sincan Et İşleme Tesislerini inceledi ve Sincan Kombina Müdür Yardımcısı Emre Şahin eşliğinde ürünler ve üretim prosesleri ile ilgili çalışmaları izledi.

Öğrenci topluluğu daha sonra Sincan Kombina Yerleşkesinde bulunan AR-GE Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. AR-GE Şube Müdür V. Dr. İsmail Erim Köseoğlu öğrencilere AR-GE birimini tanıtarak laboratuvar çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.