İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Genel Müdürümüzün Sektörel Ziyaretleri Sürüyor 29 Eylül 2021

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir, Bilecik, Balıkesir, Bursa, Çanakkale illerini ziyaret etti.

İl Tarım ve Orman Müdürleri ve sektör temsilcileri ile bir araya gelen Genel Müdür Uzun, ziyaretlerinde sektörde faaliyet gösteren et entegre tesislerinde de incelemelerde bulundu.

ESK Genel Müdürü Uzun’un  Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş’ı ziyaretinde, bölgedeki hayvancılık faaliyetleri ile ilgili işbirliği konuları ele alındı. Et ve Süt Kurumunun hayvancılık sektörünün sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla regülasyon faaliyetlerini sürdürdüğünü dile getiren Genel Müdür Uzun, besicilerin ve süt üreticilerinin pazar ihtiyacının karşılanmasında ve et sanayinin geliştirilmesinde ESK’nın öncü kuruluş rolü üstlendiğini belirtti.

Et ve Süt Kurumu Balıkesir’de hizmet veren İrtibat Bürosunda incelemelerde bulunan Genel Müdür Uzun, Kombina Müdür Yardımcısı Tuğhan Kesim’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

WhatsApp Image 2021 09 29 at 09 24 06 1 jpeg

Balıkesir ziyaretinde Hayvancılık Kooperatifleri Birliği başkan ve temsilcileri ile bir araya gelen Genel Müdür Uzun Balıkesir HAYKOOP Başkanı Faruk Özen’le Balıkesir ilinin hayvancılık faaliyetleri ve kooperatifçilik çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu.

ESK Genel Müdürü Osman Uzun, Balıkesir, Bilecik, Çanakkale ve Bursa illerinde faaliyet gösteren tesisleri de ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu.

WhatsApp Image 2021 09 29 at 09 24 04 jpegB