TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Tamamlandı 24 Şubat 2020
Et ve Süt Kurumu 2020 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı kapsamında TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi düzenlendi.
17-21 Şubat tarihleri arasında ESK Genel Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına Genel Müdür Yardımcısı Vekili Mustafa Sami Cüceloğlu, daire başkanları, şube müdürleri ve birimlerde görevlendirilen kalite temsilcileri katıldı.
Türk Standartları Enstitüsü Uzmanı Ebru Bali tarafından gerçekleştirilen eğitim programı ile katılımcılara TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi sertifikası verilecek.