İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi Gerçekleşti 02 Aralık 2019

Et ve Süt Kurumu 2019 yılı Hizmet İçi Eğitim Programları kapsamında, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğünce “TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Versiyonu” konulu eğitim düzenlendi.

Türk Standartları Enstitüsü Baş Tetkikçisi ve Eğitmen Murat Sayar tarafından verilen eğitim programına, Kalite ve Standardizasyon Şube Müdürlüğü ile birlikte Kombinalarımızda görevli yönetim temsilcisi ve yardımcıları katıldı.

25-29 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenen eğitim programında TS EN ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi versiyonu ele alındı.