İçeriğe Atla Menüye Atla
Et ve Süt Kurumu

Erzincan Kombinasında Eğitim Programları Devam Ediyor 07 Aralık 2018

           Erzincan Kombinasında “Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı Eğitimi” ile “Sıfır Atık Projesi Eğitim Programı” düzenlendi.

        Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarından Psikiyatri Uzmanı Dr. Hakan Öğütlü tarafından çoğunluğu gençlerden oluşan Kombina çalışanlarına "Değişen Dünyada Gençler ve Ruh Sağlığı" konulu eğitim verildi. Günümüz dünyasının zorluklarıyla baş edebilmek için gençlerin en erken yaşlardan itibaren zihinsel dayanıklılık sağlamalarına yardımcı olmanın ne denli önemli olduğunun anlatıldığı eğitime katılım oranı oldukça yüksekti.

          Ayrıca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünce yürütülen israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atık miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan ve atık önleme yaklaşımı olarak tanımlanan "Sıfır Atık Projesi Eğitimi" Erzincan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Engin Baş tarafından gerçekleştirildi. Eğitim programı ile daha yeşil ve daha temiz bir dünya hedefleniyor.