Kombinalardan Haberler
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Melik Daloğlu, 1 Ağustos 2024 tarihinde Denizli Kombina Müdürlüğünü ziyaret etti.
Beraberinde Alım ve Üretim Dairesi Başkanı Züleyha Başçi ile üretim faaliyetlerimizi yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcımız Melik Daloğlu, Kombina Müdürü Alper Durmuş’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Denizli Kombina Müdürlüğünde, "Madde Bağımlılığı ile Mücadele" konulu eğitim programı gerçekleştirildi.
Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 31 Temmuz 2024 tarihinde düzenlenen eğitim programına, Denizli Kombina Müdürü Alper Durmuş, Denizli Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ve tüm kombina personeli katılım sağladı.
[Devamı]
Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası” düzenlendi.
Et ve Süt Kurumu Erzincan Kombina Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Günü 2024 yılı kurumlar arası düzenlenen ve 38 kurumun katılım sağladığı voleybol turnuvasını ikinci olarak tamamladı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombina Müdürü İsmail Atasever, Kars İl Tarım ve Orman Müdürü Enver Aydın‘ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Kars Milletvekili Adem Çalkın da katıldı. Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin görüşüldüğü toplantıda, ESK'nın Kars iline yönelik hizmetleri ve Sözleşmeli Besicilik çalışmaları ile ilgili konular ele alındı. Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinası olarak Karslı üreticilerin daima hizmetinde olduklarını belirten Kombina Müdürü İsmail Atasever, Sözleşmeli Besicilik Projesinin yaygınlaştırılması ve üreticilere pazar ve fiyat garantisi sunan güçlü tedarik zinciri oluşturulması için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti....
[Devamı]
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinamızı ziyaret etti. Kombinamızda incelemelerde bulunan Vali Çiftçi ve beraberindeki heyet, Kombina Müdürü İsmail Atasever'den tesiste yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaret kapsamında Erzurum Et Kombinasında yıllık ortalama 1650 ton şarküteri ve 2 bin ton kırmızı et üretimi gerçekleştirildiği, tesiste toplamda 25 değişik şarküteri ürünü üretildiği, bu ürünlerden altın madalyalı Türk Sucuğu ve Türk Patent Enstitüsü patentli marka tescilli, %100 koyun ve kuzu etinden özel baharat karışımı ile üretilen, ismini verimli Pasinler Ovası’ndan alan "Pasin Izgara Köfte"nin halkımızın beğenisini kazandığı bilgilerine yer verildi. Et ve Süt Kurumu Erzurum Kombinası, 1953 yılında Türkiye'de kurulan ilk kombina olma özelliğini taşı...
[Devamı]
Çukurova Üniversitesi Ceyhan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Armağan Erdem Ütük, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Akdoğan ve beraberindeki heyet, Et ve Süt Kurumu Adana Kombina Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette, Adana ve hinterlandını kapsayan bölgelerde gerçekleşen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kombina Müdürü Osman Turut, Prof. Dr. Ütük ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Van Kombina Müdürlüğünün ev sahipliğinde, “Bakanlık Birim Amirleri Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.
Van Kombina Müdürü Nesim Baykara, Kombina Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Tarım ve Orman Bakanlığının birim yetkililerine Kurum faaliyetlerini ve kombinanın bölgeye olan katkılarını anlattı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombina Müdürlüğünün ev sahipliğinde 26 Nisan 2024 tarihinde Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Sakarya İl Müdürleri ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya Et ve Süt Kurumu Sakarya Kombina Müdürü Önder Dağdelen, Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürü Ali Ulvi Özerdem ve Bakanlığımıza bağlı kuruluşların temsilcileri katıldı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yozgat Süt İşletme Müdürlüğünün TS EN ISO 9001 Kalite ve TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri kapsamında belge tetkiki gerçekleştirildi.
İşletme Müdürlüğünde Kalite Yönetim Şube Müdürlüğünce sürdürülen, TSE ve Diyanet İşleri personeli tarafından yapılan tetkikler sonucu ISO 9001 KYS ve ISO 22000 GGYS belgeleri ve TS OIC/SMIIC 1:2019 HELAL Gıda üretim belgesi alındı.
[Devamı]
Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Melik Daloğlu, 3 Mayıs 2024 tarihinde Yozgat Et Kombina Müdürlüğü ve Süt İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.
Beraberinde Süt İşleri Dairesi Başkanı Seydahmet Özkan ile üretim faaliyetlerimizi yerinde inceleyen Genel Müdür Yardımcımız Melik Daloğlu, Et Kombinası Müdürü Selahattin Yasdıman ve Süt İşletme Müdürü Akif Başol'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
[Devamı]
[Galeri görünümü ]